facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Johannes læringssenter

Johannes læringssenter

Info

Johannes læringssenter gir tilbud om opplæring og kvalifisering til barn og voksne i Stavanger kommune.

Historie

Johannes læringssenter gir opplæring i samsvar med lover og forskrifter til nyankomne flyktninger og innvandrere (barn og voksne) og til voksne som har behov for en fornyet grunnskoleopplæring eller opplæring etter sykdom eller skader. Senteret er også et ressurssenter for personer over 18 år som har betydelig redusert syn og/eller hørsel.

Det er per mars 2018 cirka 300 ansatte og 45% av disse kommer opprinnelig fra et annet land enn Norge. I 2017 ga senteret tilbud til cirka 4800 personer.
Ansatte er fordelt på tre områder og hvert område har stor selvstendighet med egne ledere. I tillegg er det en egen stabsfunksjon med en avdelingsleder.

Barnehage: Innføringsbarnehage med 54 plasser til barn av nyankomne flyktninger, avdeling for flerspråklige assistenter og flerkulturelt veilederkorps.

Grunnskole barn og ungdom: Innføringsskole for 1.-10. trinn, avdeling for flerspråklige lærere og sosialpedagogisk rådgivningstjeneste.

Veilederkorpset for barnehage og skole: Veiledning av barnehager og skoler i Stavanger kommune i arbeidet med flerspråklige barn/elever.

Voksenopplæring: Norskopplæring for innvandrere og flyktninger, Introduksjons-program for nyankomne flyktninger, Kvalifiseringsprogram for innvandrere, spesialpedagogisk opplæring, grunnskole for voksne (1.-10. årstrinn), fagstøtte innen data, syn og hørsel, rådgivningskontor for hørselshemmede, sosialpedagogisk rådgivningstjeneste, utdannings- og yrkesrådgivnigstjeneste, inntaks- og registreringskontor.

Adresse: Haugesundsgata 27, 4014 Stavanger, Norway
Telefonnummer: 51 50 66 00
By: Stavanger
Rute: Haugesundsgata 27
Postnummer: 4014


åpningstider

Mandag: 08:00 - 15:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 15:00
Torsdag: 08:00 - 15:00
Fredag: 08:00 - 15:00


relaterte søk: johannes læringssenter veilederkorpset, johannes læringssenter barnehage, johannes læringssenter skolerute, johannes læringssenter ledig stilling, johannes læringssenter dokumenter, johannes læringssenter facebook, johannes læringssenter krle, johannes læringssenter engelsk
Anmeldelser
Bra sted å lære
den beste skolen
<span dir="ltr
Oversatt av Google Beste Original Best
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler