facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Johansen Bakeri

"Johansen Bakeri er Sunndalsøras eldste bedrift med røtter helt tilbake til 1885. Bakeriet drives i dag av femte generasjon og er et tradisjonelt håndverksbakeri som tilbyr et bredt spekter av brød- og bakervarer."
Adresse: Nordmørsv 5 , Sunndalsøra 6600, NO
Telefonnummer: 71 68 91 90
By: Sunndalsøra
Rute: Nordmørsv 5
Postnummer: 6600



relaterte søk: Catering Sunndal, Kafé Sunndalsøra
Nærliggende lignende selskaper
Johansen Bakeri Eiendom Johansen Bakeri Eiendom 0 meter Lite og koselig bakeri. Fantastisk gode boller med krem inni. Dette er bare noe man m...
Johansen Bakeri Johansen Bakeri 196 meter Lite og koselig bakeri. Fantastisk gode boller med krem inni. Dette er bare noe man m...
Anmeldelser
Lite og koselig bakeri. Fantastisk gode boller med krem inni. Dette er bare noe man må innom å kjøpe når man passerer Sunndalsøra. Litt skuffet over skinkesalaten man kjøpte. Dressingboksen var plassert nede i selve salatboksen og det var lite salat. Oppforer derfor å fylle opp boksen med salat og servere dressingboksen utenom.gode rundstykker.
Koselig sted. God kaffe og særlige gode bakels med graut. Kan anbefales!
Et bakeri midt i sentrum av Sunndalsøra. Men eget lite konditori, hvis du kan sette deg ned og ta deg en kopp kaffe og et wienerbrød! God service, og utrolig fristende og gode kaker og brød!
Kjøpte fersk kake, som var fryst i midten. Til full pris. Gode kaker til vanlig. Grei nok brød mat. Dyrt i forhold til kvaliteten man får på maten til tider.
Gode bakevarer, hyggelig betjening. Liten kaffekrok om man blir kaffetørst og fristet av de gode bakervarer. Anbefales et besøk..
Sunndals eldste bedrift. Etablert i 1886. Lokalt bakeri med godt utvalg og flotte bakverk, brød småkaker, store kaker, kaffè og saftproduksjon. Her kan du bestille lunchretter og Tapas til ditt arrangement.
God Kanelsnurr, men så kaldt i lokalet at vi satt og frøys.
Godt utvalg, hyggelig betjening og god mat
Har du ikke smakt svelene fra Johansen så har du gått glipp av mye
Lite mat igjen da jeg var der ca 15.00 Gode småboller
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler