facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Johnny Rockets Norway

"Johnny Rockets is an All-American restaurant that serves up an entertaining experience in a retro diner atmosphere. Enjoy burgers made with 100% fresh, never frozen certified angus beef, real ice cream milkshakes, fries, and fun for all."
Adresse: Brodtkorbsgate 7, 1338 Sandvika, Norway
Telefonnummer: +4740888094
By: Sandvika
Rute: Brodtkorbsgate 7
Postnummer: 1338


åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag: 10:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: Johnny Rockets Norge, Johnny Rockets Sandvika meny, Johnny Rockets MENU, Johnny Rockets Storo, Johnny Rockets Oslo, Johnny Rockets Oslo meny, Johnny Rockets Storo Meny, Johnny rockets lunch
Nærliggende lignende selskaper
San Marino Pizza & Grill San Marino Pizza & Grill 415 meter Take Away Sandvika
San Marino Pizza&Grill San Marino Pizza&Grill 429 meter Helt bra kvalitet og rask service. Bra priser osv. Men spør kunde om STERK kebab så b...
Anmeldelser
God service og fin lokal men dessverre maten skuffer! Vi Bestillte Philly steak som var altfor liten i forhold til 196,- og ett par extra små retter. Se på bildene og da vil dere forstå hvorfor jeg ga 1-stjerne. Dårlig frityr olje og frossen mat.
NYDELIG milkshake. Ett måltid i seg selv. Juicy burger, knaskende sprø salat og perfect bacon på burgeren.
Burgerne var gode Blue Moon, men svært små og overpriset. Milkshaken var også god, men føler ikke den var verdt 100 kr. Frites med bacon var ikke spesielt god, den hadde noe som føltes ut som kunstig vegansk smeltet ost på toppen var sikkert ikke det, men det det føltes ut som. Alt i alt betalte vi 636 kr for to stk burgere, to stk milkshake og en liten frites på deling. Vi satt vel igjen med feeling av at for en tredel av prisen på McDonalds så kunne vi fått noe som kanskje ikke var liiiike godt, men ikke langt unna. Liker personalet ved akkurat denne restauranten! Alltid svært hyggelig, og stemningen og inventaret er veldig bra! Skulle bare ønsket prisen var bedre. Parkering: Kan parkere gratis ved senteret i 3 timer, deretter må man betale.
Veldig hyggelig Betjening! Maten var også smakfull men Betjeningen alene fortjener enda en ekstra stjerne jeg ikke får lagt inn på Google dessverre. Veldig hyggelig lokale, men ikke så stort så kan være vanskelig å få plass i rushtider. men sitter her kl 16 på en onsdag og fikk god plass. Veldig hyggelig og hjelpsom Betjening og maten var veldig god, anbefales sterkt å dra hit både med andre, og hvis du er redd for å spise alene blir du tatt godt hånd om av snille ansatte:
Avdeling Sandvika skuffer sterkt. Vandt til er helt annet standard fra Oslo-butikkene. Bestilte en philly cheese steak og fikk så og si en tørr gammel baguettloff med noen store biter biff inni som var tørr med null smak av pepper/salt og litt ost. Var helt krise liksom for den prisen man betaler. Prisene er som regel verdt det men ikke her på denne avdelingen, helt katastrofe.
Maten er rett og slett skuffende! Både burgere og fries er sterkt truffet av krympflasjon. I tillegg er maten relativt smakløs. Opplevelsen topper seg når man får drikken servert 10 minutter etter at maten er servert.
Maten her synes jeg er veldig god, god smak på burgeren og bra tilberedt mat. Litt små dyr burgere men kvaliteten er bedre en de andre fast food burger kjedene. Er en god stemning om man velger sitte der og spise. Man kan scanne en QR code og bestille maten fra deres side eller fra skranken. Barnevennlighet: Ikke noe leke rom men kan sitte på stol, i sofaen eller i vogna si. Men litt minus med barne menyen at man ikke kan velge bort drikke om man bestiller via deres app om man ikke vill ha drikke med. Parkering: God parkering på storsenteret parkeringshuset. Tilgjengelighet med rullestol: Ikke noen terskler bare å rulle in, finnes heis på storsenteret. Spesielle kostholdsbehov: Får det man bestiller om man vill ta bort noe fra det du bestiller.
Var innom for og kikke. Meny kun på engelsk. Virker som et dyrere sted og ta seg en burger. Fant ingen burgermeny pris med både brus og pommefrites. Skulle nok hatt menyer på norsk og.Og siden dem da har kun menyer på engelsk kunne dem hatt amerikanske priser og.Service: 4/5
At Johnny Rockets er i Norge, er fantastisk! Var på åpningen på Sandvika Storsenter og det var superdigg som vanlig! Chipotle cheese fries/tots er virkelig å anbefale. Også digger jeg at det er så mye forskjellig å velge i. Gleder meg til neste besøk!
Altfor dyr hamburgershappe .Lite mat Kostet 176 kr for en hamburger så spurte hun om vil ville ha pomme frits ved siden av VI sa ja og trodde det var med men 34 kr I tillegg Hadde burgerne hvert større hadde det hvert ok men ikke slike skoler som mc donalds. 54kr or et glass cola .hvorfor engelsk meny .? Vi er da i Norge. 3 burgere med pommes frits og cola 888 kr. Nei ikke flere ganger desverre
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Johnny Rockets Norway med offentlig transport


Sandvika storsenter 110 meter
201
202
203
204
205
211
213
Sandvika storsenter 170 meter
250N
270
VY50
Elias Smiths vei 220 meter
240
240N
245
250N
270
Sandvika bussterminal 330 meter
130
130N
Bærum rådhus 340 meter
201
202
203
204
205
213

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler