facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Joker Hasselvika

Joker Hasselvika

Info

Dagligvarebutikk i Hasselvika med Bensinstasjon, Post og Tipping. Bensin-og dieselfylling for båt med kortautomat.

Historie

Velkommen til Joker Hasselvika! Vi ligger i sentrum av Hasselvika og har alle de varene du trenger til hverdags og litt til.
Vi har Post i Butikk, tipping og salg av bensin, fiskeutstyr, gaveartikler, leker og jernvarer. Vi har også blomster og planter.

Hos oss finner du også alltid Ukens Joker og andre gode tilbud. Ukens Joker er en vare du bruker mye av, fra en leverandør du stoler på, til en pris som gjør deg skikkelig glad. Og skulle varen være utsolgt, får du den samme varen til samme pris - uken etter.
Vi garanterer også at du alltid får butikkstekt brød hos oss, uansett når du kommer. Finner du ikke det, steker vi et for deg mens du venter. Og kan du ikke vente, får du et halvstekt brød gratis som du kan steke ferdig selv som plaster på såret.

Vi er et lite samlingspunkt her i bygda og har også en hyggelig kaffekrok med gratis kaffe hvor store og små kan slå seg ned.

Butikken ble etablert i 1878 som en familiebedrift. I dag er det fortsatt samme familie som eier butikken, men med Jørgen Sannan som kjøpmann.

Jørgen og resten av gjengen her på Joker Hasselvika ønsker deg velkommen som kunde!



"Vi ligger i sentrum av Hasselvika og har alle de varene du trenger til hverdags og litt til. Vi har salg av bensin og eget anlegg for båter, samt fiskeutstyr, gaveartikler, leker og jernvarer. Vi har også blomster og planter og kan også friste med salater og påsmurte baguetter. Vi er et lite samlingspunkt her i bygda og har også en hyggelig kaffekrok med gratis kaffe hvor store og små kan slå seg ned. Butikken ble etablert i 1878 som en familiebedrift. I dag er det fortsatt samme familie som eier butikken, men med Jørgen Sannan som kjøpmann. Velkommen til Joker Hasselvika!"
Adresse: Hasselvika, 7112 Rissa, Norway
Telefonnummer: 73854117
By: Rissa
Rute: Hasselvika
Postnummer: 7112


åpningstider

Mandag: 09:00 - 19:00
Tirsdag: 09:00 - 19:00
Onsdag: 09:00 - 19:00
Torsdag: 09:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 19:00
Lørdag: 09:00 - 16:00

Nærliggende lignende selskaper
Bilhjelp1 as Bilhjelp1 as 8 km Meget bra med både service og verksted.
REMA 1000 Rissa REMA 1000 Rissa 8 km Grei butikk, selv om jeg ikke liker Reitanfamilien. Damene som arbeider der er grunne...
Joker Husbysjøen Joker Husbysjøen 20 km Oversiktlig nærbutikk med godt utvalg. Veldig hyggelig betjening og god service. Hyg...
Anmeldelser
Landhandel som har det meste. Trivelig betjening og veldig bra beliggenhet også når man kommer sjøveien.
Akkurat som en landhandel skal være. De har litt av alt mulig rart endog kanskje ikke alle mulige varianter.
Liten, hyggelig landhandel hvor alle kjenner alle. Hyggelig betjening. Bringer frem gamle minner fra landhandelen på Revsnes som liten. Anbefales
En liten, men forholdvis innholdsrik nærbutikk. Støtt opp om nærbutikken din, du vil savne den hvis den må stenge.
Jeg ble lei meg, deprimert, verden raste på en måte sammen til en slags hønsesuppeaktig flytende, ekkel smørje. Men, jeg er på vei opp igjen nå.
Typisk butikk "på landet", som har alt. Hyggelig betjening.
Glimrende butikk med godt utvalg og meget hyggelig betjening
Liten koselig butikk. God service. Landlige omgivelser.
Helt grei nærbutikk.
Dette sted er stengt på søndager.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler