facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Joker Homborsund

Joker Homborsund

Info

Velkommen til oss på Joker Homborsund! Vi ligger midt mellom Grimstad og Lillesand nede ved sjøen. Vi er en stor butikk med godt utvalg av varer.

Historie

Vi er en typisk turistbutikk som ble bygget i 1960 som en landhandel. Vi er en stor butikk med godt utvalg av varer. Vi selger også fiskeutstyr, tipping, reseptfrie legemidler og utdeling av legemidler på resept. Vi har post depot med utlevering av pakker og salg av frimerker. Butikken tar også i mot varebestilling og har utlevering av varer. Vi har åpent hele året alle dager. Hos oss finner du alltid Ukens Joker og andre gode tilbud. Ukens Joker er en vare du bruker mye av, fra en leverandør du stoler på, til en pris som gjør deg skikkelig glad. Og skulle varen være utsolgt, får du den samme varen til samme pris - uken etter.
Vi garanterer også at du alltid får butikkstekt brød hos oss, uansett når du kommer. Finner du ikke det, steker vi et for deg mens du venter. Og kan du ikke vente, får du et halvstekt brød gratis som du kan steke ferdig selv som plaster på såret.

Vi sponser idrettsalg og lokale institusjoner.

Velkommen til oss på Joker Homborsund!

Adresse: Homborsundveien 139, 4888 Grimstad, Norway
Telefonnummer: 37046281
By: Grimstad
Rute: Homborsundveien 139
Postnummer: 4888


åpningstider

Mandag: 09:00 - 21:00
Tirsdag: 09:00 - 21:00
Onsdag: 09:00 - 21:00
Torsdag: 09:00 - 21:00
Fredag: 09:00 - 21:00
Lørdag: 09:00 - 21:00
Søndag: 11:00 - 21:00


relaterte søk: joker homborsund åpningstider, joker trondheim, joker tøyen, joker drammen, joker asker, joker jessheim, joker harstad
Anmeldelser
For en fantastisk lokalbutikk. Må være Norges største iskuler og et fantastisk utvalg av øl fra mikrobryggerier i øl-bua
Litt liten, men supre ansatte. For ikke å glemme det faktum at de har et flott utvalg av øl i "Ølbua" si
En fantastisk Joker med lokale varer og kanskje Norges største is!
Herlig butikk i Homborsund
Kuleisen. Er. Stor.
Veldig hyggelig betjeningen og flott ferskvaredisk.
Kjempegod is.
En liten butikk men de tar igjen på servicen. Fantastisk gode vårruller, helt ferske. Hun stod å lagde dem når vi kom inn i butikken. Finner du ikke ølet ditt i ølbua i butikken, så kan du slutte å drikke øl.
Litt vanskelig å kjøre til PGA smal vei, og dårlig med parkeringsmuligheter.
Fantastisk kuleis om sommeren. Har aldri fått større.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Joker Homborsund.

Grimstad dagligvarebutikk

åpningstider, plassering. Homborsundveien 139 grimstad shopping og detaljhandel kart bykart, satellitt visning. Joker Homborsund adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Joker Homborsund. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Joker Homborsund med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler