facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Joker Nedstrand

Joker Nedstrand

Info

Her får du kjøpt dagligvarer og litt til. Vi har fiskeutstyr, landbruksutstyr, jernvarer, apotek mm..Se Nesheim-Hauge Eiendom på Facebook for overnatting.

Historie

Hos oss får du kjøpt både dagligvarer og litt til. Vi har fiskeutstyr, landbruksutstyr, jernvarer, klær, strikketøy, gaveartikler, skotøy, båtutstyr, hageutstyr, dvd, cd og mye mer. Vi har varebestilling og hjemkjøring av varer hver fredag.
Vi holder til nede på fergekaia på Nedstrand i Tysvær kommune. Her har det vært butikk siden 1838. I dag er det Arve og kona Marianne Nesheim-Hauge som driver butikken. Familien har hatt butikken her siden slutten av 50-tallet. Arve er andre generasjons kjøpmann i familien.
Vil du overnatte her på Nedstrand og trenger et sted å bo? Vi leier ut hus med 12 sengeplasser, boblebad, sauna og båt (se facebook-siden for Nesheim-Hauge Eiendom https://www.facebook.com/Nesheim-Hauge-Eiendom-1490384447933697/?ref=aymt_homepage_panel). Ta kontakt med oss for mer informasjon.
Velkommen til oss på Joker Nedstrand!

Adresse: Stranda 30, 5560 Nedstrand
By: Nedstrand
Rute: Stranda 30
Postnummer: 5560


åpningstider

Mandag: 07:00 - 18:00
Tirsdag: 07:00 - 18:00
Onsdag: 07:00 - 18:00
Torsdag: 07:00 - 18:00
Fredag: 07:00 - 19:30
Lørdag: 07:00 - 16:00


relaterte søk: joker hinderåvåg, joker trondheim, joker rasmussen, joker asker, joker hinderåvåg åpningstider, joker harstad, joker tøyen, joker drammen
Nærliggende lignende selskaper
Joker Rasmussen Joker Rasmussen 21 meter Litt mørk og trist butikk men veldigt triveligt personal, alltid kjekt å stikke innom...
Hinderaa Hinderaa 3 km Boden Hinderaa på Hinderåvåg er bla. utsalgsted for Lie Gaard og parkeringsplassen ru...
Joker Hinderåvåg Joker Hinderåvåg 3 km Fantastisk service! Vi spurte om de hadde dagstursekk for salg, det hadde de ikke, me...
Anmeldelser
Sikkert en av de siste landhandelen hvor man har alt mulig rart, inkludert tid til en samtale. Passer på å tippe lotto der for å komme på veggen, og så er det is og kaffe på sommeren.
Trivelig betjening, som også har beholdt en del av lokale i den gamle stilen,som forøvrig er fredet.
Nett liten butikk med essensielle dagligvarer. Hyggelig betjening. En del av butikken er klær, verktøy, nips og forbruksvarer. Sjarmerende.
Her har dei alt på en plass. Mat og dubiditter. Fantastisk butikk.
En butikk som har alt fra mat til rørdeler. Verdt et besøk. Anbefales
Kjempe koselig betjening og fint utvalg.
Koselig ner butikk med god service
Voldsom grei folk.goe fisk.goe røykesild.
Kjekt og koma innom sjå dokke
Super service, gratis vafler og kaffi
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler