facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Joker Uggdal

Info

Joker Uggdal er ein daglegvarebutikk på Tysnes, med post i butikk, medisinutsalg, tipping, bensin, diesel, olje, fiskeutstyr og jernvare.

Historie

Velkommen til Joker Uggdal!

Me holder til i Tysnes kommune ved Riksvei 49. Det er 6 km frå ferjesambandet Våge-Halhjem, og 16 km frå ferjesambandet Hodnanes-Jektvik.

Torvald Hillesvik og kona Nellie starta butikken i desember 1954. Torleif Hillesvik tok over butikken etter sin far i 1974. Etter 40 år drift saman med kona Bjørg går dei begge av med pensjon ved årskiftet. Tredje generajon tek over daglig drift frå 1.januar 2015. Barnebarnet til Torvald, Torunn Hillesvik, og mannen hennar Lars Sorknes blir nye eigarar.

I tillegg til eit godt utvalg av dei varene du treng til kvardags, har me og medisinutsalg, tipping, bensin, diesel og olje. Me har og ein god del bilrekvisita, fiskeutstyr og diverse jernvarer. I vår Post i Butikk får du utført dei posttjenester som du har bruk for til dagleg.

Til kundane våre kan me tilby heimkøyring av varer i nærområdet kvar fredag.

Velkommen til oss her på Joker Uggdal!

Adresse: Tomyro 1, 5685 Uggdal
Telefonnummer: 53432066
By: Uggdal
Rute: Tomyro 1
Postnummer: 5685


åpningstider

Mandag: 08:00 - 18:00
Tirsdag: 08:00 - 18:00
Onsdag: 08:00 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 19:00
Lørdag: 09:00 - 16:00


relaterte søk: joker onarheim, joker asker, spar våge, joker åpningstider, joker kundeavis, joker trondheim, joker tøyen
Anmeldelser
Hadde lyst på snacks på en litt hangover søndag, så på google at det skulle være søndagsåpent men da jeg kom til butikken var den til min store fortvilelse sengt og jeg ble nøtt til å snu å kjøre til stord
Nærbutikken det er verdt å ta vare på! Liten, men koselig. De gir det lille ekstra, og hjelper gjerne til med å bære ut i bilen, kjøre varer hjem, forhåndsplukker varer til deg på bestilling m.m. Stort pluss at de har post i butikk!
En trivelig nærbutikk for fastboende og de mange hyttegjestene som kjører forbi til sine respektive hytter. Godt utvalg i de mest aktuelle matvarer for et koselig opphold. Butikken har "post i butikk"-tjeneste og sørger for utlevering av medisiner som kommer med post fra nærliggende apotek. Butikken betjener også salg av bensin og disel fra pumpestasjon på parkeringsplassen. Bankkort fungerer som betaling 24t i døgnet.
Fin liten nærbutikk, har det du trenger og vel så det
Ein kjekk fin nærbutikk med triveleg personale. Du finn ting her som kanskje ingen andre har i utvalget sitt.
Vennlege tilsette. Lett å finne varer ein treng.
Alvorlig dårlig service!
Fin nærbutikk med god service og svært imøtekommende betjening
Veldig hyggelige folk og altid god steming. Veldig profesjonelt og personlig gjeng med ansatte.
Hyggelige folk, en liten butikk, så utvalg av vater er begrenset
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler