facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jonathan Sushi & Asian Dining

Jonathan Sushi & Asian Dining
Adresse: Snarøyveien 55 , Fornebu 1364, NO
Telefonnummer: 400 01 833
By: Fornebu
Rute: Snarøyveien 55
Postnummer: 1364



relaterte søk: jonathan sushi fornebu, jonathan sushi fornebu s meny, jonathan sushi vinderen, jonathan sushi anmeldelse, jonathan sushi stabekk, jonathan sushi steen og strøm, jonathan sushi vinderen meny, sabi sushi stabekk
Anmeldelser
Anbefales på det varmeste! Hyggelig betjening og fantastisk mat <3
God mat og hyggelig lokale til å være på et senter. De har gode sushi-pakker for middag, men smårettene er små og det blir fort dyrt til lunch. Kvaliteten på sushien er såpass høy at det nesten er greit. Det er kun de bedre sushi-restaurantene i Oslo som slår de der.
Veldig bra sushi, mye gode smaker og hyggelig betjening.
Dyrt og lite mat for pengene. Absolutt ikke imponert.
Spiste sushi. Maten var sånn passe. Litt dyrt synes jeg. Man må bestille i kassa, det synes jeg er rart og unødvendig. Ganske så store lokaler.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Jonathan Sushi & Asian Dining.

Fornebu sushi

åpningstider, plassering. Snarøyveien 55 fornebu asiatisk fusion kart bykart, satellitt visning. Jonathan Sushi & Asian Dining adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Jonathan Sushi & Asian Dining. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Jonathan Sushi & Asian Dining med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Asia Asia 459 meter Spiste pad thai med tofu. Det er veldig godt. Det var en stor porsjon. Prisen er rime...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler