facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jordbærpikene

Jordbærpikene

Historie

Jordbærpikene gir deg en rolig stund i en hektisk hverdag. Våre kaféer er like passende for lunsj som for middag, et sted hvor du kan kose deg med venner, nyte et godt måltid og ta en kopp kaffe.

Adresse: Myrdalsveien 2, 5130 Åsane
Telefonnummer: +4740455399
By: Åsane
Rute: Myrdalsveien 2
Postnummer: 5130


åpningstider

Mandag: 10:00 - 21:00
Tirsdag: 10:00 - 21:00
Onsdag: 10:00 - 21:00
Torsdag: 10:00 - 21:00
Fredag: 10:00 - 21:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: Jordbærpikene meny take away, Jordbærpikene Orkanger, Jordbærpikene tilbud, Jordbærpikene Nerstranda, Jordbærpikene Oslo, Jordbærpikene næringsinnhold, Gratinert osteblings, Jordbærpikene Jessheim
Anmeldelser
Bestilte takeaway. Dette stedet var bra en gang. Nå fikk man burger med overstekt bacon, svett salat, og biffburgeren var byttet ut med en smørbrød karbonade. Søtpotetfries egnet seg best knust med hammer. Turen ut i bilen tok under minuttet. Så att det har lagt lenge kan man ikke skylde på. Her kan dere gjøre en bedre jobb.
Elsker utvalget av mat og drikke. Veldig mye spennende man kan kjøpe med seg hjem også av kaffe og te. Veldig god mat, hyggelige personale. Blitt litt stive i pris, men veldig forstålig pga. Høye strøm og matpriser. Eneste store minus er at det blir så EKSTREMT mørkt i lokalet når det ikke er sollys ute. Bruk lysene i taket bedre eller skaff flere lys på noe vis. Små lamper i bokhyller holder ikke. Ellers VELDIG fint når det er lys. ekstremt god atmosfære pga. De store glassvinduene. Ekstremt god lokasjon. Du kan storhandle på OBS like ned rulletrappen og slappe av med en kaffe etterpå før du går rett ned i Parkeringskjelleren der det er 3t gratis parkering. Rullestolvennlig. Store avstander mellom bord slik at man lett kommer seg til bord. ^^ VELDIG godt å sitte å tegne, og holde på med arbeid på PC.
Njaa, helt greit. Service kunne vært mye bedre.Mat: 3/5
Dårlig service. Fikk servert varm brus uten isbiter og fikk ikke bestikk på grunn av det var i oppvaskmaskinen.Mat: 1/5
Kyllingsalaten var veldig, veldig god. Fekk tilbakemelding om at det var også lasangen av middagsdaten. Underteikna var ikkje fan av brødet: kaldt og seigt. Selskapet var derimot meget nøgd. Serveringa var effektiv og betjeninga hyggeleg. Elles typisk kjøpesenter-kafé med sjølvbetjening med bestikk, glas og vatn. Alt i alt: ok pluss.
Stor valg av frokost. Lunsj. Søt. Bra kaffe. Toalett er i nærheten. Koffe Refill er gratis
Ok service, - god smak på kake og kaffe.
Ser i det siste at sjokoladekake er kraftig redusert med sjokolade fyll. Jeg går ikke på kafé for å telle kalorier. Jeg stusser at man kan kjøpe sjokolade kake på butikken rikelig med krem. Å sitte på kafé å spise kakebunn med lite krem er ikke noe kos. Tror Sverre Sætre må på banen før jeg som fast kunde kjøper sjokolade kake på butikken.
Det er sjeldent jeg gir dårlige anmeldelser til steder, men dette fortjener egentlig 0-1 stjerner mtp maten. Stjerner får de grunnet grei betjening, spritdispensere og stort utvalg. Nå til det negative: aioli og hvitløksbrød var uten hvitløk, smørbrød hadde svært tørt brød ja, det var stekt, men det var ikke vellaget. Melon i en av salatene var overmoden, vel, egentlig småråtten, så alt var en usmakelig opplevelse.
Nice place in Horisont to sit back, relax and have a meal or satisfy your sweet tooth needs. Nice and short menu with a variety of options. Good vegetarian options also available.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler