facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jordbærpikene

Jordbærpikene

Historie

Jordbærpikene gir deg en rolig stund i en hektisk hverdag. Hos oss kan du lene deg tilbake, kose deg med god mat og bare nyte. Kafeen er en naturlig lunsjplass, et sted hvor du kan spise middag eller bare treffe venner over en kopp kaffe med noe godt til.

Hos oss serverer vi god hjemmelaget mat fra vårt kjøkkenet. På menyen finner du retter som bruschetta, pasta, club sandwich, omelett og friske salater. Smakfulle klassikere er kylling- og baconsalaten vår, ostesmørbrød med mozarella og bacon eller grovkvernet burger med urte- og hvitløksstekte poteter. Rundstykker, croissanter og salater fra vår selvbetjente disk er et alternativ om du ønsker noe som du raskt kan ta med deg.

Lyst på noe søtt etter maten? Prøv en av våre hjemmelagede bakverk og kaker fra kakebordet, vi har brownies, ostekake, gulrotkake og deilige sjokoladecookies for å nevne noe. Og ikke noe smaker bedre enn ordentlig god kaffe til. Vi serverer vår egen svarte kaffe, mørkbrent og fyldig, og alle våre kaffedrikker er laget med Jordbærpikenes egen espresso fra Italia.
Velkommen!

KAFFEKORT – samle stempel og få den 7. kaffedrikken gratis.
RESERVASJON – muligheter for å reservere bord for deg og dine.
ELEKTRONISKE GAVEKORT – som du kan gi i gave til venner og bekjente.
TAKE AWAY – bestill mat på forhånd og ta den med deg.
ALLERGIER – spør oss om tilpassede retter eller se vår allergiguide



"Jordbærpikene Bryne ligger i 1.etg. på senteret M44 sentralt i Bryne. Møteplassen for jærbuer som er på jakt etter spennende butikker og god stemning. I vår cafe kan nyte utsikten og følge med på det myldrende livet i og utenfor kafeen. Når været er godt trekker vi ut til uteserveringen med god plass til alle sammen. Enten du har lyst på en deilig lunsj, middag eller bare vil kose deg med våre kaker og bakverk i hyggelige omgivelser - så ønsker vi deg en velfortjent pust i bakken. Ønsker du å ta med deg maten? Vi har all mat som take away. Velkommen inn til oss!"
Adresse: Jupitervegen 2, 4340 Bryne, Norway
Telefonnummer: 92600314
on.obj@enyrb
By: Bryne
Rute: Jupitervegen 2
Postnummer: 4340


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 18:00


relaterte søk: jordbærpikene meny, jordbærpikene tromsø, jordbærpikene oslo, jordbærpikene storo, jordbærpikene muvs, jordbærpikene lambertseter, jordbærpikene solsiden, jordbærpikene trondheim
Nærliggende lignende selskaper
Jordbærpikene Bryne Jordbærpikene Bryne 12 meter Rolig, rene lokaler, og meget god kundeservice, noe kostbart.
Møllehagen SportsCafé Møllehagen SportsCafé 294 meter Har ikke lagt igjen anmeldelser på en stund. Men nå kunne jeg ikke la være. Så hyggel...
Språkkafeen Snakkis Språkkafeen Snakkis 575 meter Øv deg på å snakke norsk i en uformell sammenheng. Hver mandag, gratis!
Anmeldelser
Lite mat for pengene og utrolig lenge det tok å få maten Drikken var lunken da vi endelig fikk den å den som sto i kassen var lite informert om menyene å var stresset for det stod kun 1 ungdom i kassen som skulle klare alt alene Ikke imponert i det hele tatt
Grei mat og koselig plass. Litt stive priser. Hyggelig betjening.
God service og nydelig mat.
Veldig god mat hær! Anbefaler kremet pasta, det var veldi god og kremete Veldig rent og pent! Rater denne plassen 10/10.
Hyggelige lokaler og gode kaker og kaffe. Men de 4-5 matrettene jeg har prøvd har vært lite inspirerende. De trenger definitivt fornying av menyen og retter med litt mer særpreg.
En utrolig hyggelig og serviceminded ung mann i servering og kasse! Min mat ble forsinket men han var raskt ved bordet og beklaget og tilbød gratis kakestykke som plaster på såret imens jeg ventet. Fantastisk god kake og når min pastarett ankom var den verdt ventingen. Anbefales!
Vegetar pai 139,- for denne prisen , så smakløs og vannet . Tatzikien var ikke passende til retten om man lurer fælt på hvem som står på kjøkkenet . Veldig skuffet over maten . Romslig sted for kaffe. Men første koppen var lunken... Måtte be om fersk
Knallgod mat, huggelig personell. Trekk for rotete bord, mangel på isbiter og bestikk.
Nydelig mat og god atmosfære.
Hadde burger med bacon. God smak. Kunne vært litt tjukkere karbonade. Og denne metalltellerken med papir i bunn kunne de spart seg for.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler