facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jordbærpikene

Jordbærpikene

Info

Hos oss serverer vi god mat laget av friske råvarer fra bunnen av i kaféens kjøkken etter egne oppskrifter.

Velkommen innom!

Historie

Jordbærpikene gir deg en rolig stund i en hektisk hverdag. Våre kaféer er like passende for lunsj som for middag, et sted hvor du kan kose deg med venner, nyte et godt måltid og ta en kopp kaffe.

Adresse: Sandstranda 24, 3055 Krokstadelva
Telefonnummer: 92265370
on.enekiprabdroj@akivdnas
By: Krokstadelva
Rute: Sandstranda 24
Postnummer: 3055


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: jordbærpikene meny, jordbærpikene tromsø, jordbærpikene oslo, jordbærpikene trondheim, jordbærpikene muvs, jordbærpikene bodø, jordbærpikene solsiden, jordbærpikene byhaven
Anmeldelser
Fikk hamburger og ikke sandwich som vi bestillte, spiste noe av den og vi ble enige at dette ikke kunne være sandwich, betjening fortalte oss at vi hadde bestilt feil.... så det er mulig det var vårt siste besøk synd de ikke var litt på tilbydersiden.Mat: 2/5
Koselig sted å ta en kopp kaffe med kake eller spise noe. Vi spiste sesong salat og sesong suppe. Det var god. Anbefaler.Mat: 5/5
Bestilte vaffel og kaffe. Smakte ingen ting av vaffel, vassent rørt jordbærsyltetøy uten sukker og flytende rømme. Ugreit. Kaffen var god. Sein rydding og renhold av bord.
Får to stjerner for at maten smakte godt, men der slutter det å. Hit er ikke å anbefale å gå vist du er sulten, da porsjonen du får servert er ekstremt liten. Dette var veldig skuffende da det betales dyrt for maten her. Da forventes større porsjoner. Her brukes det fortsatt plastsugerør, hva med å tenke på miljøet å bytte disse ut med noe annet?
Jeg og en kompis var der for å spise lunsj i 12 tiden. Vi begge bestilte club sandwich som blir servert med pommes frites. Den ene sandwichen var glutenfri. Begge to fikk ordentlig magesju et par timer seinere. Det er egentlig ikke så rart når pommes fritesen var så vassen som den var. Den glutenfrie sandwichen hadde også to beinharde skorpeskiver fra et glutenfritt klausenbrød, som også trekker en stjerne. Alternativer for vegetarianere: Salater og diverse Spesielle kostholdsbehov: Nesten alt kan bestilles glutenfritt Parkering: Det er et senter, så parkering er vanligvis null problem Barnevennlighet: Barn får gratis is når man bestiller barnetallerken Tilrettelagt for personer i rullestol: Det er i første etasje på senteret, rett ved inngangen, lett tilgjengelig
Besøkte Jordbærpikene på Buskerud storsenter en stille mandags ettermiddag. Besøket var kort og servicen helt grei. Jeg bestilte Cæsar salat og fikk riktignok servert en salat med brød og smør ved siden av. Det kan nok derimot ikke kalles en Cæsar salat. En Cæsar salat skal inneholde salat, krutonger, sprøstekt bacon, parmesan og den klassiske dressingen. Salaten de på jordbærpikene kaller Cæsar salat mangler bacon, men inneholder i stedet salat, tomater, røde og gule beter, kylling og sylta rødløk. I tillegg fikk jeg spørsmål om jeg ville ha fetaost i salaten. Da er vi laaaangt unna å servere retten Cæsar salat. Kanskje denne salaten kan endre navn til noe som er mindre misvisende enn Cæsar salat? Maten jeg fikk servert smakte godt da, selv om det ikke akkurat var det jeg trodde jeg skulle få.
175,- for en skål nachos gratinert under ÉN skive Norvegia kamuflert under masse saus.... snytt, jah!
Fantastisk service. Servitøren kom bort med ekstra vann og servietter da hun så jeg hadde hendene fulle alene med sønnen min. Maten var også nydelig. Anbefales på det sterkeste.
Trivelig betjening . Bestilte kaffe og grovt rundstykke med ost og skinke . Varmet opp rundstykke for meg . Gratis påfyll av kaffe . Stille og rolig denne tirsdag i juli , dog var den faste gjengen « på plass . Jeg måtte spørre om å få kaffekort hvor den 7. kopp er gratis .
Brun brokkoli i salaten, og fikk et enormt magekjør etter å ha spist der. Fikk også maten på et slitent metallbrett med bakepapir oppå. Skulle tru man var i en slags kantine i det amerikanske militæret på 70-tallet.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Jordbærpikene.

Krokstadelva kafé

åpningstider, plassering. Sandstranda 24 kart bykart, satellitt visning. Jordbærpikene adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Jordbærpikene. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Jordbærpikene med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Baker Klausen hos Buskerud Storsenter Baker Klausen hos Buskerud Storsenter 28 meter Fantastisk service. Tidens beste baguette. Anbefaler dette stedet på det sterkeste.
La Baguette La Baguette 106 meter Dårlig service, grei baguette. Ansatt var utålmodig og irritabel.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler