facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jugendstilsenteret og KUBE

Jugendstilsenteret og KUBE

Info

Velkommen! Offisiell Facebookside til Kunstmuseet KUBE og Jugendstilsenteret./Welcome!Official Facebook of Art Museum KUBE and Jugendstilsenteret.

Historie

KUBE er kunstmuseet i Møre og Romsdal. Jugendstilsenteret er et museum og nasjonalt kompetansesenter for jugendstilen. Museene danner sammen Stiftelsen Kulturkvartalet og ligger vakkert til i to historiske bygninger midt i Ålesund sentrum.
KUBE is the art museum in Møre & Romsdal. Jugendstilsenteret is the National Centre of Art nouveau. The museums form a Foundation and are located in two historical buildings in Ålesund, Norway.

Adresse: Apotekergata 16, 6004 Ålesund, Norway
Telefonnummer: +47 70104970
on.teretneslitsdneguj@tsop
By: Ålesund
Rute: Apotekergata 16
Postnummer: 6004



relaterte søk: jugendstilsenteret ansatte, kube kunst, jugendstilsenteret ålesund åpningstider, museum ålesund, kunstutstilling ålesund, sunnmøre museum, apotekeren kafe, jugendstilsenteret kafe
Anmeldelser
Gott oppsett. god museumsbutikk og kafe. Det at det manglar ei stjerne. er at eg meiner tilsatte gjerne kan smile :
Tidsmaskinen var en veldig fin opplevelse. Ellers en rolig og koselig atmosfære på museumet
Fin og godt vedlikeholdt bygning. Liten utstilling av arkitekttegninger fra gjenoppbyggingen av Ålesund etter bybrannen. Noen gamle møbler og pyntegjenstander. Ok museumsbutikk og en liten kafe.
Fint museum, dårlig skiltet inne, negativt at de pusset opp, så fikk ikke sett alt..
Synd vi itte fikk se "kinoen"
Et besøk her gjør at du ser de vakre fasadene i byen med nye øyne etterpå. Var så heldig å få en guidet omvisning som høynet utbyttet enda mer. Tidsmaskinen i første etasje er et kreativt påfunn, og souvenirbutikken har mange gode gaveideer uansett om du er på jakt etter noe med jugend-preg eller ikke.
Anbefales på det sterkeste,meget bra utstilling som omfavner epoken"Jugendstil"
Fint museum, litt mindre innhold enn vi forventet, litt forvirrende logistikk. Kjempefin museumsbutikk
Vi var litt usikre på om "tidsmaskin"-installasjonen var noe for oss, men den viste seg å være veldig godt laget og informativ. Gøy å høre opplevelser fra personer fra ulike klasser og yrker under oppbyggelse av byen. Museet hang fint sammen med museet Kube, som hadde en flott utstilling av Ørnulf Opdahl.
Mulig å sette seg ned med en kopp kaffe i tilegg til å få innblikk i kunst og kultur
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler