facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jula

Jula
Adresse: Kveldroveien 47, 1407 Vinterbro
Telefonnummer: 67 92 22 00
By: Vinterbro
Rute: Kveldroveien 47
Postnummer: 1407


åpningstider

Mandag: 09:00 - 21:00
Tirsdag: 09:00 - 21:00
Onsdag: 09:00 - 21:00
Torsdag: 09:00 - 21:00
Fredag: 09:00 - 21:00
Lørdag: 09:00 - 18:00


relaterte søk: Jula Gjøvik, Jula Kristiansund, Jula Molde åpningstilbud, Jula Lyngdal, Jula ansatt, Jula Drammen, Jula vareutvalg, Jula klikk og hent
Nærliggende lignende selskaper
Møbelringen Follo Møbelringen Follo 142 meter Vi kjøpte to madrasser. Strålende kundebehandloing på Vinterbro og sist men ikke mins...
Dyrebutikken Vinterbro Dyrebutikken Vinterbro 2 km hyggelige og hjelpsomme ansatte . fornuftige priser på varer...
Hjem og Hobby As Hjem og Hobby As 3 km Bra butikk til utstyr du trenger hjemme har rimelig mye for båt og friluftsliv!
Anmeldelser
Veldig fornøyd! Handler her fast og har gjort det en stund. De ansatte er blide og virker fornøyd med jobben. Og gjør jo da også en god jobb. Har hatt noen returer og det har aldri bydd på problemer. En av de store fordelene med at alt kan logges på telefonnummer. En finner kvitteringer hvis de trengs igjen senere. Ryddig og lett å finne frem i. Og de har stor parkering på utsiden. De har også kundetoalett.
Stor jula butikk med stor parkerings plass. Du har til og med andre butikker i gang vei fra den store parkeringsplassen i midten. Selve jula butikken er lik andre jula butikker. Få ansatte og konseptet er at du finner ut av hva du skal ha selv. Lange køer til tider pga få kasser i bruk. Håper på selvbetjente kasser snart.
Dette er et sted hvor man kan få kjøpt alt man trenger.
Lite personale på kveldstid. Ikke mulig å finne frem til riktig hylle etter søk på Julas nettside.
Knapt ansatte i butikken. Hadde bestilt varer som var forhåndsbetalt. Når jeg fikk utlevert varen, var det stor skade i embalasjen og innholdet var skadet. Måtte så inn i kundeservice for å reklamere på dette… men har var det ingen ansatte og man måtte vente i lange tider før det dukket opp noen. Dette er rett og slett dårlig service.
God og oversiktlig fordeling av varer ... Jeg fant varene mine relativt enkelt og raskt ...
Var mye rot i butikken, men utvalg som forventet
Bra vareutvalg, men dårlig kundeservice.
Når det står 4+ ansatte ved kassene, og det er kø. Så er det lov å åpne en kasse til. Ellers er jeg som regel fornøyd med butikken.
Helt grei Jula. Ikke julaften men litt lillejulaften kanskje. Oversiktlig og grei. Så ikke så mange som jobba der. Jobber det noen der? Ja der var det en til i kassa. Det var flotters. Siden jeg hater å stå i lang kø, så var på nippet til å snu. Vri om helen og spasere ut. Men det ble verkstøykasse og 2 kniver. Så pass dere nå. Tantemamma har fått seg kniver!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler