facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Julemiddag

Adresse:
Telefonnummer: 91302443
By: Rådal



relaterte søk: Lagunen JULEMAGASIN
Nærliggende lignende selskaper
Action for the Needy - Norge Action for the Needy - Norge 363 meter Kontonummer: 3633.67.79124 / Vipps: 593049
Uganda Project ALL IN Uganda Project ALL IN 2 km Gjennom "Uganda project ALL IN" ønsker vi å veilede og gi materiell og økonomisk støt...
Anmeldelser
Forventer tre stjerner, og får tre stjerner. Vil du ha mer må du gå en annen plass. Og dette er ment positivt. Helt ok, tipp topp!
Toalette var ekkelt, med inntørket diaré på ringen... plassene ved døren er bare noe tull da det kommer folk inn hele tiden og trekket gjør at du fryser og ikke får nytet maten..
Hyggelig restaurant, grei betjening. Litt lang tid for å få bestilt. En som tar bestilling, lager til drikke og løper for å servere. Burde få åpnet flere kasser.
God mat. Biffen kan anbefales.
Lenge siden jeg har vært der. Men koselig lokale, god mat.
Fint og rolig sted. Masse god mat. Anbefaler bakt potet
Maten på Egon er alltid god. Alle restaurantene er like, så du vet hva du får. Jeg var veldig imponert over hvor godt de håndterte smittevernstiltak. Det føltes trygt og seriøst uten å være innvaderende.
Er en ok plass med god mat å drikke Å hyggelig betjening
Grei mat og betjening, ikke for ille priser.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler