facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Juletrær på Tiller

Juletrær på Tiller

Info

Fra 13. - 23. desember står vi i Ivar Lykkes veg 10 på Tiller (ved Jula og Right Price Tiles) og selger juletrær. Gran, Edelgran, Furu og Fjell-edelgran.

Historie

I 12 år har vi solgt juletrær i Heimdal sentrum. De siste årene har flere butikker blitt lagt ned og nå har også Posten forsvunnet fra Heimdalsveien, nær der vi pleide å stå. Dette betyr mindre folk i området og vi har besluttet å flytte salgsstedet til Ivar Lykkes veg 10 på Tiller (Right Price Tiles, like ved OBS-Bygg) Her er det stor parkeringsplass og vi har mulighet til å stå under tak.
Vi har mange faste kunder som vi nå håper finner oss igjen på Tiller. Det at folk kommer tilbake år etter år, viser at vi har lyktes med å tilby god kvalitet på våre juletrær. Vi ønsker gamle og nye kunder velkommen.

Adresse: Ivar Lykkes vei 10 (Right Bright Tiles), 7075 Tiller, Norway
Telefonnummer: 93208375
By: Tiller
Rute: Ivar Lykkes vei 10 (Right Bright Tiles)
Postnummer: 7075


Nærliggende lignende selskaper
Norsk  Bilbergingshistorie. Norsk Bilbergingshistorie. 1 km Her kommer bilder og historikk til gamle norske bergingsbiler, i hovedsak fra før år...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler