facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Juletresalg Hønefoss, Esso Hvervenkastet.

Juletresalg Hønefoss, Esso Hvervenkastet.

Historie

Jeg begynte som juletreselger på torget heime på Ål som 10 åring, med god hjelp av goffa Asle og pappa Håkon, der dreiv jeg til jeg fikk sertifikat på bil og i år er det 25 året at jeg drar til Hønefoss for og selge juletre, det begynner rett og slett og bli en juletradisjon.
Vi har i år vert kjempe heldige med både gran og edelgran, tette og slanke trær. Grana er i år fra Tønsberg og Edelgrana fra vår faste leverandør ved Aalborg, vi har også noen få busker fra Ål. Vi er kjent for og ha pene trær, vi merker all edelgran selv og har fokus på høy kvalitet.
Vi yter god hjelp alle kunder med og få treet plassert i bil/tak, og vi kjører også treet hjem til deg vist det er ønskelig i hele Ringerike området.
Vi leverer også juletre på døra i hele hallingdal helt til Haugastøl.
Om du ikke har anledning til og komme og plukke deg ut ditt eget tre, så ta kontakt og vi finner et flott tre og kjører det hjem til deg.
Harald Medgard, 91398780.
[email protected]

Adresse: Osloveien 75, 3510 Hønefoss, Norway
Telefonnummer: 91398780
on.dragdemallejb@dlarah
By: Hønefoss
Rute: Osloveien 75
Postnummer: 3510


åpningstider

Mandag: 09:00 - 21:00
Tirsdag: 09:00 - 21:00
Onsdag: 09:00 - 21:00
Torsdag: 09:00 - 21:00
Fredag: 09:00 - 21:00
Lørdag: 09:00 - 21:00
Søndag: 09:00 - 21:00

Anmeldelser
Hyggelig betjening og kjempegode foccacia med kylling
Veldig god burger og hyggelig betjening
Veldig dårlig service. Tok full pris på drikke selv om vi kjøpte mat .
Hyggelig betjening. God mat på DelideLuca
Får alltid god service. Kan forhåndsbestile, er du der ofte nok husker de hva du drikker.
Stort utvalg av mat men slapp hygiene når det kommer til matlaginga i blandt på enkelte av arbeiderne. Som å vaske gulvet med skitten mopp for så å taste in på maskina å ta i mot kontanter å lage mat med samme hanskene eller plukke opp rå burger med samma klypen/ tanga dem åpner papiret å burgerbrødet med.
Drittsted, satt dieselslangen i bilen og lot den fylle full tank mens jeg sto 3 meter unna for å ta en telefon, og når den sluttet å fylle og jeg satt meg i bilen var tanken fortsatt tom! Men betalt 700 kr for full tank! Og daglig leder var ikke å få tak i, og ansatt på stedet sa dette var umulig å og ikke noe hu kunne gjøre med. Drittsted med ubrukelige folk som ikke tar ansvar på hva som skjer på stasjonen de jobber på.
Pass på å ha grillpølser varme til enhver tid. Ikke sikkert alle vil ha baconpølse. Ostepølse etc. Flere folk i kassa og unngå kø.
Veldig bra og behandling av kunder selv om det er bare to personale omgangen. Dem har glutenfri nesten alt du ønsker deg. Veldig flink jente, som jeg fra hun var liten, Lena, rask ivrig, livlig, får folk til å smile.
Dårlig kundebehandling. Alltid Opent stårer det. Bare av sikkerhetsmessige grunner kan døre vere stengt fra 23.30. Kom her kl2.30, var ingen andre kunder på stasjonen, døren var stengt, så sto ute der å ventet og ventet, den som var på jobb her så på oss flere ganger uten å antyde at ho skulle opne. Bare surra med andre ting. Etter å ha ventet 30 minutter reiste vi igjen. Dårlig...
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Juletresalg Hønefoss, Esso Hvervenkastet..

Hønefoss lokal bedrift

åpningstider, plassering. Osloveien 75 kart bykart, satellitt visning. Juletresalg Hønefoss, Esso Hvervenkastet. adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Juletresalg Hønefoss, Esso Hvervenkastet.. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Juletresalg Hønefoss, Esso Hvervenkastet. med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Sandberg Sport Hønefoss og Jevnaker Sandberg Sport Hønefoss og Jevnaker 0 meter Veldig bra kjøpte 2 par sko. Hoka.
Tinas Spåtjenster Tinas Spåtjenster 523 meter
Christiania Belysning Hønefoss Christiania Belysning Hønefoss 609 meter Belysningsbutikk
Bohus Hønefoss Bohus Hønefoss 613 meter God kunskap og god sørvis
Econa HSN Econa HSN 815 meter Fin skole
Shell 7-eleven Dalsbråten Shell 7-eleven Dalsbråten 1 km Er på utkikk etter god softis. Kan ikke si meg enig i at Gratangen har best softis i ...
Norderhov Sogneselskap Norderhov Sogneselskap 1 km Fint sted for å ha arrangement på. Alltid hyggelig hjelp å få fra de som driver stede...
Aka Arena Aka Arena 1 km Stjernegruppen/blåkors holder til her nå, fram til nybygget står ferdig.
MIIMA MIIMA 2 km Miima er startet av Charlotte Wettre Bjørke. Hun har jobbet med lys og belysinng i ov...
Tora Bora Tora Bora 2 km Vi fikser, bytter alle knust skjermer av iPhone, Samsung,, Nokia, HTC, PC og reparere...
123dugnad.no 123dugnad.no 2 km 123dugnad.no leverer lett solgte produkter til lag, foreninger og klasser. Selgerne t...
Søm & Design v/Britt Bjørnstad Søm & Design v/Britt Bjørnstad 2 km Det første som møter oss når vi går inn døra er sure folk. Følte oss ikke velkommene....
Bruktboka Reidun Orebråten Bruktboka Reidun Orebråten 2 km Er ikke mange sånne butikker igjen. Veldig fornøyd med servicen
Meow Design Meow Design 2 km Vi hjelper deg med å produsere plantegninger for uteområder.
Four Season As Four Season As 2 km Liker veldig godt priser og god service
Ringerike Yoga&Pilates Ringerike Yoga&Pilates 2 km Perfekt hvis man liker yoga
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler