facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Juno Nattklubb

Juno Nattklubb

Info

Juno Pub & Nattklubb er den nyeste og beste utestedet i Holmestrand. Det er her festen er !



"En hyggelig café og pub ved havnen i Holmsbu, i et av stedets eldste hus.Alle rettigheter, servering av småretter - og "byens beste pizza".Intimt og trivelig interiør + romslig uteservering"
Adresse: Strandholmen 4, Holmestrand
By: Holmestrand
Rute: Strandholmen 4


Anmeldelser
I nydelig sommervær smaker det alltid godt med reker. Og Cafe Juno leverer varene her.
Lite overiskt over gjestene. Elendig service, tok altfor lang tid å få servering. Når du først fikk servering tok det en evighet før du fikk varene. Ansatte visste ikke hva vi fikk servert når vi spurte.
Godt drikke og god mat i solen. Hyggelig betjening. Burger litt lite stekt og kunne vært litt mer "hjemmelaget" tilbehør.
God mat og hyggelig omgivelser i sommervarmen! Vi lever i Norge så prisen må man leve med. Anbefales
Elendig service, rett og slett frekt. Vi kommer inn og får et bord, nest siste ute som ikke er reservert. For så å få beskjed om at det skulle stått en reservert lapp på det, fordi det kommer 8 stk ved nabobordet og de skal ha vårt også. Siste utebord ble jo selvfølgelig tatt mens vi holdt på å diskutere dette. Vi blir tilbudt bord inne, men når vi spør hvorfor ikke siste bord som må flytte inn, får vi bare uforståelig tull i svar. Ingen beklagelse, ikke en unnskyld. Hit kommer vi ihvertfall ikke tilbake!
Hyggelig stemning og servitører! Deilige reker Anbefales.
Bestilte nachos her i god tro på at jeg hvertfall skulle få smeltet ost over. Det som ble servert var en pose potetgull av typen tortilla, som var tømt utover på en tallerken. Fikk med dip.. Her var det verken smeltet ost eller kjøttdeig. Aldri har jeg opplevd å få en sånn type nachos på et spisested.. Helt krise!
Altfor godt stekt pizza, gått tom for dressing ++
Selve burgeren var god, men å servere med vanlig potetgull var bare dustete. Og lovnaden om håndpillede reker ble fort skutt i senk. Da skal de ikke smake av lake... Finn et annet sted
Dette var helt tragisk. Bestilte 3 pizzaer hvor av en var feil. Helt greit å gjøre feil, men etter over en times venting og purring på pizza var følgende svar vi fikk. Det var dumt at det skjedde samtidig som de fikk flere bestillinger. Da ble det plutselig vår feil at de gjorde feil. Dette holder ikke mål og heller ingen kompensasjon for at ungene måtte vente i over en time på mat
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Juno Nattklubb med offentlig transport


Nyveien 160 meter
1905
1931
42
45
46
47
Kleivbrottet 190 meter
1904
1929
1945
42
45
46
47
Kleivbrottet 190 meter
Kleivbrottet 200 meter
1905
1916
1918
1931
1940
42
45
46
47
Skolegata 300 meter
02
021
1900
1901
1902
1904
1937
1941
1943
1944
1950

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler