facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Just IL trimgrupper

Just IL trimgrupper

Info

Just IL trimgruppe har som hovedmål å legge til rette for at barn og voksne skal få litt fysisk aktivitet!

Historie

Just IL trimgruppe vil, sammen med lokale velforeninger o.l., arrangere Justvikkarusellen. I tillegg har vi ansvar for trimvolleyballgruppa og andre mosjonsaktiviteter. Sykkelgruppa er også underlagt trimgruppa. Vi prøver å legge til rette for ulike lavterskeltreningstilbud, som organisert turorientering, spasergrupper, trimgrupper og liknende. Vi vil også jobbe med å legge til rette for egne foreldreaktiviteter samtidig med at de håpefulle har sine treninger. Har du en ide, hører vi gjerne fra deg!

Adresse: Havliveien 8, 4634 Kristiansand, Norway
By: Kristiansand
Rute: Havliveien 8
Postnummer: 4634



relaterte søk: Just IL Facebook
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Just IL trimgrupper.

Kristiansand amatøridrettslag

åpningstider, plassering. Havliveien 8 kart bykart, satellitt visning. Just IL trimgrupper adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Just IL trimgrupper. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Just IL trimgrupper med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler