facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for JustBurger

JustBurger
Adresse: Drammensveien 882, 1383 Asker, Norway
Telefonnummer: 40002278
By: Asker
Rute: Drammensveien 882
Postnummer: 1383


åpningstider

Mandag: 10:30 - 22:00
Tirsdag: 10:30 - 22:00
Onsdag: 10:30 - 22:00
Torsdag: 10:30 - 22:00
Fredag: 10:30 - 23:00
Lørdag: 12:30 - 23:00
Søndag: 12:30 - 22:00


relaterte søk: Just Burger, Just Burger Proff
Nærliggende lignende selskaper
Meating Point Burger Bar & Diner Meating Point Burger Bar & Diner 1 km Meating Point Burger Bar & Diner er en amerikansk inspirert restaurant. Vi serverer h...
Chim potatoast bar - Trekanten Chim potatoast bar - Trekanten 1 km Kjempefin opplevelse! Fantastisk mat og enda bedre service!
McDonald's - Asker McDonald's - Asker 2 km Maten var som den skulle. Tok bare litt lang tid
Supergrillen Supergrillen 2 km Beste kebaben og burgern i verden!!!
Namnam Asker Namnam Asker 2 km Bestilte 320 cheese tallerken.Tørr burger, pomfritsen var våt og dvask og mengden var...
Heggedal grill Heggedal grill 5 km viking kebab er anbefalt!
Anmeldelser
Kjøttet så greit ut, men smakte bare fett/gammelt gatekjøkken. Brødet var godt stekt, noe jeg liker. Helt ok søtpotet fries. Men alt i alt ble det kjipt. Vil tro Deli de Luca ved siden av hadde vært et bedre alternativ.
Fantastisk god og velsmakende burger, hyggelig betjening. Kommer å kjøper burger igjen så snart jeg har anledning :-
Det smerter meg å måtte skrive en forholdsvis dårlig anmeldelse av en nyoppstartet resturant. Men... Trodde i utgangspunktet dette var et sted for en klassisk gatekjøkken burger basert på deres reklame for 90'talls burger. Det viste seg at de har en noe annen deffinisjon av 90'tallsburgern en meg og hadde lagt lista noe høyere med blandt annet selvkvernet angus beef og søtpotetchips. Jeg går ikke av veien for en fjong burger å har besøkt Ilegal, Døgnvil og Kverneriet i Oslo blandt annet i søken etter en spenstig burgeropplevelse. Min euforiske forventningsrus avtar hurtig i det det blir klart at de ikke har bacon. Overhodet. Jeg lar meg imidlertid rive med og bestiller en cheese angus burger med normale chips. Mens jeg venter kommer jeg i prat med en hyggelig type tilknyttet stedet. Han roser burgeren opp i skyene og nevner blandt annet en fantastisk coleslaw og skikkelig løk. Jeg lar forventningene stige moderat mens tankene går til Tex burger ved e18 ut av Oslo vestover. På disken havner etterhvert 2 brune poser. Den ene innholder en papptalerken med chips....¿ Den andre en burger i aluminiumsfolie. Burgeren Selvkvernet angus beef, man får litt forventninger. Dessverre infrir den ikke i det hele tatt. Den er tør, 0 kjøttsaft og har helt fraverende kjøttsmak. Fås bare som 150g. Når ikke ut til kanten av brødet. Brødet Standard gatekjøkkenbrød, varmet. Tilbehør Tynt tynt tynt lag med salat/dressing på brødet i bunn. Kan ha vært løk der å men den kjente jeg ikke noe til. Ost Standard, ikke noe spesielt Chips Rette, tykke. Standard. Burgeren endder opp som hverken det ene eller det andre. Ikke er det en "gatekjøkkenburger" og ikke har den kvalitetene til å være fjong. Når kjøttet er tørt og du ikke har verken salat eller dressing på samt at brødet er varmet tørt. Sitter du igjen med en trist flat kjøtflis uten kjøttsaft klemt mellom 2 tørre brød med en hinne av middelmådig ost. Akkompagnert av chips som i beste fall er midt på treet. Positive ting: Maten kom raskt i luka Stor porsjon chips Håper det tar seg opp. Får prøve igjen siden.
Ekstremt god burger! Er nesten umulig for meg å gå forbi her uten å stoppe innom for her er burgeren perfekt. Kjøttet er godt og saftig, brødet og tilogmed osten er crispy, og selvfølgelig er det lite som slår en god coleslaw. Både ansatte og eier er kule og veldig hyggelige folk, dette i kombinasjon gjør at det alltid er en glede å spise her! *Sitter igjen med vann i munn etter å ha skrevet dette så må nok en rask tur ned å få i meg en burger* Det anbefaler jeg alle andre å gjøre, beste burger på mils avstand!
Hadde jeg kunne gitt 0 stjerner, så hadde jeg heller gjort det. Til å hete Just a Burger så klarer dem ikke å naile det eneste dem har på menyen, nemlig burgeren. Pomfrien og chilicheese popsa var gode, men burgeren var så ubeskrivelig smakløst. Selve konsistensen til kjøttet er bra, men bare litt smør på brødet under steking, eller aioli på burgeren hadde gjort store forskjeller. Rett og slett var dette helt ekstremt skuffende. Musikken var bra, lokalet var kult og personalet var veldig hyggelig men ellers var dette en bomtur.
Beste burger og pommes frites jeg har smakt på lenge
2 gang nå dem ikke har fått med seg bestilling når en ringer og henter
Usminket skikkelig stykke burger med veldig sprø fries. Anbefales!
Veldig god men 150 kr for liten 150gburger uten tilbehør er altfor dyrt.
En skikkelig god burger uten masse mikk makk på : Super hyggelig betjening og fantastisk pommes frittes :
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler