facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for JYSK Mølla, Oslo

JYSK Mølla, Oslo
Adresse: Thorvald Meyers Gate 11 Inngang Sannergata, mot Akerselva, 0555 Oslo, Norge
Telefonnummer: 21 49 36 00
Stat: Oslo
Distrikt: Oslo kommune
By: Oslo
Postnummer: 0555


åpningstider

mandag: 10:00–20:00
tirsdag: 10:00–20:00
onsdag: 10:00–20:00
torsdag: 10:00–20:00
fredag: 10:00–20:00
lørdag: 10:00–18:00
søndag: Stengt

Nærliggende lignende selskaper
Metos AS Metos AS 11 km Leverte 400v koketopp selv om jeg hadde bestilt 230v og fått ordrebekreftigelse på 23...
Anmeldelser
Skikkelig rotete butikk og dårlig kundeservice- ansatte er så treige og er veldig slitne hele tiden man kan forvente å stå i kø minst 15-20 minutter for å betale.
Stor butikk med masse utvalg. Men det er alltid lang kø i kassa. Og de ansatte som går rundt i butikken er ikke spesielt brydd av dette. Så jeg står mer i kø enn jeg går rundt i butikken.
Ekstremt rotete butikk, ligger ting over altnEr ei litt kraftig dame der som er sur og ekstrem uhøflig, spurte om jeg kunne få hjelp men det kunne hun ikke da hun var opptatt i telefonen sin, gikk rundt med øretelefoner og hadde FaceTime, var lang kø i kassen og de ansatte spurte om hjelp da kom hun løpende og var aggressiv og hevet stemmen mot de ansatte i kassen og begynte og diskutere med en mannlig ansatt i kassen, veldig spesielt oppførsel, så gikk hun videre og fortsatte FaceTime samtalen, brydde seg ikke om verken ansatte eller kunder. det spesielle var at hun tydeligvis var daglig leder. Denne butikken har ingen kontroll. Vi hadde bestilt på Klikk&hent, fikk aldri beskjed, blir aldri denne butikken igjen, mye på grunn av hun uhøflige damen, måten hun behandlet både kunder og ansatte på.
Har bodd i området her i 2 år nå, og denne butikken er alltid rotete. Fullt av esker rundt på gulvet, møblene innover i butikken står i en stor klynge. Er vanskelig å komme til noen av varene i hyllene fordi det står skrot i veien.nnDe har et par hyggelige ansatte der, men betjeningen er generelt lite behjelpelige. Hvis du bestiller noe på forhånd kan du dessverre ikke forvente at de har funnet frem varen når du kommer for å hente. Mest sannsynlig sier de at den ikke er inne likevel, for lagerbeholdningen som står på nettsiden kan ikke stoles på.nnNår det står så dårlig til i så lang tid så tenker jeg at jeg heller vil ta med meg pengene et annet sted. Her er det tydelig at det er ledelse og ansatte som gir blaffen.
Jeg har hatt så mange merkelige opplevelser på denne Jysken her. Det er en ansatt som er veldig ufin og frekk, hun kjefter på kundene og opptrer ikke profesjonelt i det hele tatt. Butikken er alltid rotete og det er vanskelig å finne frem til produkter fordi det alltid ligger søppel og uåpnet varer utover hele butikken. Når man bestiller click og hent, så ikke forvent å få varen. Vært flere ganger jeg bestiller click og hent, så får jeg beskjed om at de ikke har varen på lager selv om det står at de skal ha opptil flere. Så kommer jeg innom butikken og da ligger varene i hylla. Synes det er synd for de ansatte som faktisk tar jobben seriøst. Har blitt betjent av en hyggelig dame før som alltid hjelper og tar deg seriøst. Anbefaler heller å bruke Jysk Hasle istendenfor Jysk Mølla. Virker som Jysk Mølla alltid har for lite folk på jobb da det alltid er lang ventetid, på et tidspunkt ventet jeg 35 minutter på å få hjelp. Et annet tilfelle da jeg skulle hente en sofa, ødela en av de ansatte boksen fordi han ikke puttet den ned forsvarlig. Han beklaget ikke for det, og bare gikk inn igjen utenom å si noe som helst. Når jeg kom hjem og pakken ut varen så jeg at den var skadet, så jeg kom innom butikken igjen for å klage og da fikk jeg beskjed om at jeg kunne bestille en ny sofa og få det på reklamasjon. Dette er når 3 måneder siden, ringte for 2 måneder siden og klagde. Fikk beskjed om at det har skjedd en feil og en har rota i bestillingen. Så dermed måtte jeg vente en måned til. Ringte for litt under en måned siden og fikk vite at jeg ikke får sofaen før på nyåret.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler