facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for JYSK Norge

JYSK Norge

Historie

Leknes

Adresse: Storgata 77, 8370 Leknes
Telefonnummer: +4721493600
By: Leknes
Rute: Storgata 77
Postnummer: 8370



relaterte søk: Stablestoler JYSK, JYSK hagemøbler, Småmøbler JYSK, JYSK soverom, Stablestoler IKEA, JYSK produkter, JYSK spisebord, JYSK stoler
Nærliggende lignende selskaper
Bohus Bohus 306 meter Hjelpsom og kunnskapsrik betjening. Spesielt damen i møbelavdelinga!
Fagmøbler Leknes Fagmøbler Leknes 321 meter Handler møbler hos de i mange år, de har det beste utvalget og kvalitet. Anbefaler!
Bohus Lofoten Bohus Lofoten 658 meter Hjelpsom og kunnskapsrik betjening. Spesielt damen i møbelavdelinga!
Anmeldelser
Grei plass..denne ene gangen fikk jeg hjelp ute i butikken. Betjening i kasse...vær mer smilende
Rotete og overfylt butikk som aldri har de varene man skal ha så her må man påregne vertfall 20 dagers leveringstid.
Ryddig, men ikke rene gulv! Hyggelig og hjelpsom betjening. Rimelige møbler, grei kvalitet. Enkelte veldig gode møbler, moderne utvalg. Dyne-og puteutvalget er svært godt!
JYSK var et kupp å få til Leknes, da denne kjeden stadig vokser i størrelse,men har hørt fra ansatte innad i JYSKS,såvel som lest,sett meg frem informasjon selv om,at JYSK jobber kontinuerlig for å få priser presset ned til sine kunder. Det er jo snakk om Gaming stoler, bord,stoler,sofa,senger i forskjellig størrelser og lignende som gjerne "koster flesk" hos konkurrentene. Har vært ved flere anledninger inne hos JYSK for både å se og å kjøpe ting. Har vært alt fra store,myke badehåndklær til å sikre seg en Gaming lenestol,et kjøp jeg valgte å se på også som en langsiktig investering. De er som mirakel stoler,om du skulle bli plaget med ryggen Og jeg husker at prisen for stolen jeg kjøpte der,var dobbelt om ikke tredobbelt så billig som de samme stolene søkt opp på nett butikker etc. Er også glad at de kom inn i "kjelleren" i Skulbrugården. De gamle lokalene til Rema 1000 Leknes. Har en forkjærlighet for denne Skulbrugården,og JYSK inn i den var bare kjempeflott! Veldig bra beliggenhet har de også,med plenty av parkeringsplasser rundt butikken, alltid blide,sjarmerende og flinke ansatte som ønsker å hjelpe deg med hva du måtte lure på,eller se etter. Har også mye kunnskap om varene de selger.
Handlet et par stoler der, å fikk utrolig god hjelp! Bor selv langt unna, men fikk utrulig god hjelp av en ansatt det. Michael Slydal heter han, gullstjerne er vell fortjent!
Prøvde å få kontakt til Jysk Leknes. Dette var "kul umulig". Prøvde først et 815 nr. så et lokalt nr. uten resultat. Valgte da en annen butikk. Jævla irriterende å sitte å trykke tastevalg 6-7 ganger uten å komme noen plass for så å ende med opptattsignal. Hele butikken er en tragedie. TAKK FOR MEG.
For lite ansatte, går veldig tregt
Jeg må bare si en ting: Nedlegg butikken! Ingen blir uansett lykkelige av den!
Hyggelige ansatte. Får den hjelpen enn trenger
Fin butikk med veldig god service , flott betjening
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler