facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for K.A.Rasmussen Norge

K.A.Rasmussen Norge

Info

Siden opprinnelsen av K.A. Rasmussen as i 1872 har gull- og sølvsmeder vært en stor del av kundegruppen vår. Vi har siden den tid vokst til å bli Nordens største raffineringsfabrikk for edelmetaller.



"K.A. Rasmussen er Nordens ledende raffinør og leverandør av produkter og tjenester innen edelmetaller.Med røtter tilbake til 1872 har vi tro på at vi besitter den kompetanse og erfaring som trengs for å levere høykvalitetsprodukter til våre kunder. Vi produserer metallegeringer i gull, sølv og platinametaller som videreforedles til plater og tråd. Det produseres katalysatorer i sølv brukt i kjemisk industri samt platinalegeringsnett til produksjon av salpetersyre.Vi markedsfører og selger også tekniske hjelpemidler til dentalbransjen samt verktøy, maskiner og materialer til gull- og sølvsmeder."
Adresse: Strandvegen 167, 2316 Hamar, Norway
Telefonnummer: +4762512710
By: Hamar
Rute: Strandvegen 167
Postnummer: 2316


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:00
Tirsdag: 09:00 - 15:00
Onsdag: 09:00 - 15:00
Torsdag: 09:00 - 15:00
Fredag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: Ka Rasmussen Proff, Nogusra nettbutikk, Ka Rasmussen jobb, KaRasmussen Nettbutikk, k a rasmussen dental, KaRasmussen sølvbarre, Nogusra prisliste, KaRasmussen gullpris
Nærliggende lignende selskaper
SS Automation As SS Automation As 3 km 24/7 ydmyke og de beste
Anmeldelser
Stort utvalg av varer, men kundeservicen er ikke den beste. Sender pakker i to omganger bare noen dager fra hverandre så det blir dobbel porto. Fakturaen kommer før pakken og utløpsfristen er kort.
Grei å sende varer, men pass opp. De sender faktura flere dager i forveien, eller sender den på Digipost. Det uten noen former for varsel. Så bruker man ikke Digipost, så kan man kan komme ut for både for inkassovarsel og inkasso. De meddeler varierende ifra om sporingsnr på pakker. Foretaket er også vanskelig å kommunisere med. Det gjelder dog ikke alle der, men enkelte.
Meget hyggelig ikke noe dil / dal . God service og rask utbetaling ved levering av gull .
Super leverandør av sølvtråd og sølvplater. Dei leverar akkurat den dimensjonen og gehalten eg ynskjer. Rask levering.
Veldig bra betjening der de gangene jeg har vert der og fått hjelp bra priser for gull og lingnede
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til K.A.Rasmussen Norge med offentlig transport


Arvid Østbys veg 180 meter
B25
Fjordgløttvegen 240 meter
B25
Strandvegen 172 290 meter
B25
Kornsiloen 360 meter
B21
E.J. Berghs veg 410 meter
B21

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler