facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for K.Lerøy Metallindustri As

K.Lerøy Metallindustri As

Info

K.Lerøy Metallindustri A/S er en spennende og solid bedrift som har sine hovedaktiviteter innen finmekaniske komponenter med høye kvalitetskrav.

Historie

K. Lerøy Metallindustri AS ble grunnlagt så langt tilbake som i 1957 og den gang ble det i hovedsak produsert beslag til møbelindustrien på Osterøy og omegn. Nå - over 55 år etter - er vi fortsatt en viktig samarbeidspartner for møbelindustrien i Norge, men vårt hovedfokus er flyttet til olje/gass, Subsea og forsvarsrelaterte produkter men vårt produktspekter strekker seg også mye lenger.

Over de siste 30 årene har vi spesialisert oss på produksjon av komponenter med strenge toleransekrav i krevende materiale. Disse komponentene finnes i alt fra deler til forsvar og medisinteknisk utstyr, til hus for elektronikk, ventiler og annet utstyr som senkes tusenvis av meter ned i havet.

Våre kjerneområder er finmekaniske komponenter til elektronikk, Subsea, forsvar, olje/gass og møbler, men vi tar gjerne utfordringer også innenfor andre områder.

I takt med våre økende utfordringer har bedriftens omfang naturlig nok også økt siden starten: Vi har utvidet arealet vårt betraktelig siden starten, og har nå stor lagerkapasitet, en egen kontrollavdeling, en adskilt sveise- og monteringsavdeling og en større maskinhall. I tillegg teller vi i dag over 40 medarbeidere som alle gjør sitt ytterste for at vi skal opprettholde den kvalitet og kompetanse som forventes innen våre kjerneområder.

Produkter

Løsninger fra A til Å

Vi i K. Lerøy Metallindustri AS kan, på grunn av vår brede maskinpark og kompetanse, komme opp med løsninger til ditt behov fra start til mål i eget hus.

Våre medarbeidere har lang erfaring i å utvikle produksjonsunderlag. Dette kan innebære tegning og produksjonsplanlegging av ditt produkt.

Hos oss kan vi blant annet utføre følgende:

◾Maskinering
◾Platebearbeiding
◾Sveising

Slik kan vi følge foredlingen av din idé fra tanke til ferdig produkt. Vi har fokus på hele tiden å være i forkant, og legger derfor ned store ressurser i å opprettholde en moderne maskinpark. Dette, kombinert med kompetente operatører, betyr at du kan være trygg på at du som vår kunde er i de beste hender.

Vi har de senere år spesialisert oss mer og mer på produksjon av deler med strenge toleransekrav i de fleste typer materiale fra plastmateriale til svært krevende materiale brukt til Subsea-applikasjoner. Ved å ligge i forkant på produksjonsmetoder og kompetanse har vi klart å beholde vårt gode rykte som en ettertraktet samarbeidspartner i offshore- og subsea-bransjen.

Som en ekstra sikkerhet for våre kunder har vi utarbeidet en av bransjens mest omfattende produksjonsdokumentasjoner, dersom dette er et ønske fra kunde. Dette gjør vi for at våre kunder skal være 100 % sikre på at alt har foregått etter planen og at de får riktig produkt med riktige spesifikasjoner.



"Vi produserer finmekaniske komponenter våre kunder bruker i produkt som skal utsettes for og fungere under krevende omgivelser.Kombinasjonen av vår ekspertise, samarbeidstilnærming og investeringer i teknologi og kompetanse sikrer en tids- og kostnadseffektiv produksjon.Sett ut monterings- og sammenstillingsarbeid til oss, spar tid og frigjør egne ressurser til din kjernevirksomhet.Du får også skreddersydd markedets mest omfattende kontroll- og kvalitetsdokumentasjon av vår kvalitetsavdeling.Kort oppsummert: Ved å la oss håndtere ditt produksjonsbehov sparer du tid og penger samtsidig som du styrker ditt omdømme i markedet.Kontakt oss for en samtale i dag!"
Adresse: Gjerstadvegen 53, 5282 Lonevåg, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 56193060
on.llatemyorel@tsopamrif
By: Lonevåg
Rute: Gjerstadvegen 53
Postnummer: 5282


åpningstider

Mandag: 07:00 - 15:00
Tirsdag: 07:00 - 15:00
Onsdag: 07:00 - 15:00
Torsdag: 07:00 - 15:00
Fredag: 07:00 - 15:00

Nærliggende lignende selskaper
Solberg sagbruk Solberg sagbruk 1 km Kjekke folk og god service God på tre
LTS Maskin As LTS Maskin As 2 km Interessert i metallbearbeiding? Lik LTS Maskin AS for spennende maskiner og prosjekt...
Knutsen sveis Knutsen sveis 2 km Personlig bedrift med effektiv Sveising og produksjon av blant annet : Ramper, Landga...
Mjøs Mjøs 6 km Leverandør av komponenter og moduler til det marine markedet, subsea og energi.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler