facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kafe Strandhaven

Kafe Strandhaven
"Strandhaven er en lett og ledig samlingsplass for alle mennesker og anledninger fra dag til kveld.Kom inn og slapp av med kaffe og duftende bakst. Bli servert pizza og velkomponerte retter i restauranten. Nyt sommersola på hellene bak det hvite stakittgjerdet mens du ser på båtlivet, eller hør regnet tromme på taket i vårt nybygde, fabelaktige orangeri.Vi har fokus på regionale råvarer og produsenter. Menyen vår er sesongbetont og legger vekt på mat og drikke i god kombinasjon.Velkommen til oss!"
Adresse: Strandgata 10, 4790 Lillesand, Norway
Telefonnummer: 41245089
By: Lillesand
Rute: Strandgata 10
Postnummer: 4790


åpningstider

Mandag: 10:30-17:00
Tirsdag: 10:30-17:00
Onsdag: 10:30-17:00
Torsdag: 10:30-17:00
Fredag: 10:30-00:00
Lørdag: 10:30-17:00
Søndag: 11:30-17:00


relaterte søk: kafe strandhaven meny, cafe lillesand, kafe strandhaven åpningstider
Anmeldelser
Middagen var ok, men lite grønnsaker og små porsjoner. Pizzaen på barnemeny var god. Hyggelig betjening, men litt for opptatt av å snakke med hverandre. Det var mange servitører på jobb Kakene fra bakeriet var gode, men servitøren måtte inn å sjekke hva de hadde først. Hadde barnestoler tilgjengelig.
Vi spiste lunsj på Strandhaven, men det var dessverre en negativ opplevelse. Først måtte vi oppsøke servitørene for å få utdelt meny, selv om det stod 5-6 servitører som hang og pratet sammen. Bestillingen ble tatt ikke lenge etterpå, og maten, en glutenfri pizza, kom relativt fort. Pizzaen hadde en litt kjip, standard frossenbunn, men med god saus og fyll. Etter vi hadde spist opp hentet de tallerknene, men spurte ikke om vi ønsket å bestille noe mer eller om vi ønsket regningen. Vi måtte derfor selv gå inn og bestille dessert. Når vi var klare for å dra var det ingen servitører som kom med regningen, og igjen måtte vi oppsøke servitørene som hang. Etter flere minutt kom de med feil regning, og snudde derfor for å hente den riktige. Etter 5 nye minutt var ingenting skjedd, og vi måtte enda en gang spørre betjeningen om å få betale. Vi hadde forventninger til "nye" Strandhaven, men disse ble ikke møtt. Anbefales ikke.
Skuffende middag på Strandhaven. Bestillte kjøtt hovedretten som skal inneholde lettrørkt bibringe + ytrefilet + brokkoli + syrlig løk + sprø potet og bernaise Retten jeg fikk manglet ytrefilet og syrlig løk… Bernaise sausen minnet ikke om bernaise, fikk 3 biter av sprø potet, ett stykke lettrøkt bibringe som var noe seigt, brokkolien og aspargesen var god også var det en purè? Men retten i seg selv lå å fløyt udelikat på tallerken og hele gjengen rundt bordet våres var skuffa da det manglet elementer og vi klaget til servitør. Hvis du skal besøke strandhaven så kjøp pizza! Det er dem kanskje bedre på. Jeg kommer nok ikke til å spise her igjen da det er andre plasser i Lillesand som er mye bedre på mat. Hadde litt høyere forventninger og kan selv lage middag som smaker mye bedre hjemme..
Har ikke dette stedet nytt navn? Alt lukter nytt og ser nytt ut og de åpnet rundt mai/juni 2022. De har mye godt, også vegetar og glutenfri mat . Nydelig mat, fint utvalg, men å stå alene bak disken er ingen lett sak. Håper det kommer flere ansatte etterhvert. Takk for nydelig mat ig god kaffe Alternativer for vegetarianere: Nydeling nøttebrød glutenfritt med godt utvalg av pålegg og garnityr. Tilgjengelighet med rullestol: Ja både wc og inngang. Spesielle kostholdsbehov: Spør betjeningen og de hjelper deg.
Oppmerksom og hyggelig service, nydelig mat og vakre omgivelser. Ser at stedet fikk mye kritikk i sommer, men nå var alt på stell.
Vellykket oppussing av lokalene. Meget hyggelig betjening. Delikat servert mat. Pluss for kaffe med påfyll.Mat: 5/5
Vi var en stor gjeng på 14 stk., og hadde gledet oss til å teste stedet. Da vi ankom fikk vi beskjed om at de var tomt for alle retter unntatt fiskesuppe. Mens vi ventet på maten så vi inn på kjøkkenet at kokken tilberedte retter vi hadde fått beskjed om at de ikke hadde. Etter lang tid fikk alle fiskesuppen sin, unntatt én. Nå hadde de gått tomt for fisk. Han fikk isteden biff som vi fikk beskjed om at de ikke hadde tidligere. Fiskesuppen imponerte ikke. Den var ikke særlig varm og med svært lite fisk. Jeg syntes ikke fiskesuppen var særlig god og alt var rett og slett en veldig stor skuffelse. Veldig lite imponerende kokkekunst. Jeg syntes de ansatte viste dårlig servise, og det virket som de ikke hadde kontroll over den litt kaotiske situasjonen. Da kvitteringen kom så vi at vi hadde betalt for drinker vi ikke fikk og det var mye feil på regningen. Til tross for alt dette var det et hyggelig sted, men kommer nok ikke tilbake ditt med det første. Var nokk første og siste gang
God pizza, men vi hadde en dårlig opplevelse med service fra sekundet vi gikk inn døren til vi forlot. Ingen som sa hei eller viste oss til bordet som vi hadde reservert, var mye feil med bestilling av mat fordi servitørene ikke kommuniserte seg i mellom og til slutt endte flere av oss med å betale for mye. Litt skuffende ettersom vi kom hit for å ha en hyggelig bursdagsfeiring
Aner ikke hvorfor det er 3.2 stjerner. Kanskje pga trøbbel i starten? ny restaurant Vi hadde bikket plass ute så begynte det å regne litt så vi ville bytte bord til inne. Det var ingen problem. Maten kom relativt fort tross mye folk. Veldig god service og mat! Kommer garantert tilbake!
Vi hadde gledet oss lenge, og bestilt bord. Alt på menyen var utsolgt, unntatt fiskesuppe. Så da hadde jeg ikke annet valg enn å bestille den. Da den endelig ble servert etter at de glemte meg bort, og vi måtte si ifra, ble jeg svært skuffet, suppa var nesten kald, og med kun et par biter fisk. Måtte jobbe mye med meg selv for å få hele suppa ned.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Kafe Strandhaven med offentlig transport


Lillesand sentrum 160 meter
130
133
139
1939
Nygårdsgata 290 meter
1939

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kafe Strandhaven.

Lillesand kaffebar

åpningstider, plassering. Strandgata 10 kart bykart, satellitt visning. Kafe Strandhaven adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kafe Strandhaven. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kafe Strandhaven med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Geheb Lillesand Geheb Lillesand 67 meter God mat hyggelig betjening.
Stjernehimmelen Stjernehimmelen 2 km Kjempe fint sted med god mat
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler