facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kaffebrenneriet

Kaffebrenneriet
Adresse: Strøket 8 , Asker 1383, NO
Telefonnummer: 952 62 669
By: Asker
Rute: Strøket 8
Postnummer: 1383


åpningstider

Mandag: 07:00-19:00
Tirsdag: 07:00-19:00
Onsdag: 07:00-19:00
Torsdag: 07:00-19:00
Fredag: 07:00-19:00
Lørdag: 09:00-18:00
Søndag: 09:00-18:00


relaterte søk: kaffebrenneriet sagene, kaffebrenneriet meny, kaffebrenneriet åpningstider, kaffebrenneriet rådhuset, kaffebrenneriet oslo, kaffebrenneriet majorstuen, kaffebrenneriet birkelunden, kaffebrenneriet trondheim
Anmeldelser
God kaffe og Rundstykke men venner meg aldri til prisene. 140kr for dette synes en stor smule drøyt men er kanskje standard nåMat: 4/5
God kafé MEN jeg kjøpte 5 «croissant» som var like gode som papp. Jeg mistenker til og med at de hadde blitt produsert dagen før. Når dette koster 44/stk blir dette en elendig opplevelse … :
Alltid hyggelig betjening . God mat og kaffe.Mat: 5/5
Hyggelig betjening og gode produkter
Litt mye veps inne ved kassa/servering, ellers bra.Mat: 4/5
Vi hadde intervju der om svært viktig tema Urkainsk-Russisk forhold samme dag som krigen i Ukraina brøt ut Fotografen tok beskjedent bilder mens vi delte vår historie. Det var ikke mange inne. Fikk beskjed at at det ble tatt bilder er forstyrrende at det måtte stoppes umiddelbart. Kaffebrenneriet leverer meget god kaffe og varer. Skulle bare ønske at personalet på denne kafeen viste litt med medmenneskelighet og fleksibilitet. På forhånd takk!
Bortimot den dårligste opplevelsen på Kaffebrenneriet noen gang. Jenta bak disken hadde sikkert en dårlig dag, men det var mer enn nok til å gjøre vårt besøk mindre trivelig. Neste gang velger vi Godt Brød rett over veien, der er de alltid hyggelige.
Veldig hyggelig og profesjonell jente bak disken i dag. Hun håndterte ordre, betaling, servering osv helt selv uten å stresse. Ellers god kaffe som vanlig hos Kaffebrenneriet, helt greie bakevarer.
Fin plass der man kan kose seg med mitt bakst og en kopp kaffe ute foran fontenen og pyramiden.
Koselig, men veldig liten plass og er nesten alltid fullt. Ender ofte opp med å gå til Overens som ligger ved siden av hvis vi er tre eller flere. Passer best til takeaway.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kaffebrenneriet.

Asker kaffe og te

åpningstider, plassering. Strøket 8 asker kaféer & kaffebarer kart bykart, satellitt visning. Kaffebrenneriet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kaffebrenneriet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kaffebrenneriet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Kårner Kårner 118 meter Veldig koselig og sentralt plassert kaffebar. Mye god og relativt bredt utvalg kaffe ...
Baracoa Baracoa 335 meter Hyggelig sted med blide og imøtekommende ansatte Baracoa er dyktige til å ha mange u...
Godt Brød Holmen Godt Brød Holmen 4 km Skuffet. Bestilte varm sjokolade, vente nesten 10 min selvom det var ikke mye å gjøre...
IKEA Restauranten Slependen IKEA Restauranten Slependen 5 km Spis heller en pølse på Shell.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler