facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kaibosh Bergen

Kaibosh Bergen

Info

Kaibosh er ett merke som designer briller, og gjør opprør mot den utdaterte og tradisjonelle brillebransjen.

Historie

Gjennom vår sterke fokus på design, og våre rettferdige priser ønsker vi å endre måten du bruker briller på. Vi mener at du skal ha mulighet til å ha flere par briller til ulike dager, antrekk, humør og anledninger. Du skal ha frihet til å utrykke deg gjennom brillegarderoben din. I fremtiden vil dette være like naturlig som å ha flere par sko, eller jakker.



"Gjennom vår sterke fokus på design, og våre rettferdige priser ønsker vi å endre måten du bruker briller på. Vi mener at du skal ha mulighet til å ha flere par briller til ulike dager, antrekk, humør og anledninger. Du skal ha frihet til å utrykke deg gjennom brillegarderoben din. I fremtiden vil dette være like naturlig som å ha flere par sko, eller jakker."
Adresse: Nikolaikirkeallmenningen 1F, 5003 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: +4757988889
By: Bergen
Rute: Nikolaikirkeallmenningen 1F
Postnummer: 5003


åpningstider

Mandag: 11:00 - 17:00
Tirsdag: 11:00 - 17:00
Onsdag: 11:00 - 17:00
Torsdag: 11:00 - 19:00
Fredag: 11:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 18:00


relaterte søk: kaibosh bergen åpningstider, kaibosh 70s fling, kaibosh oslo, kaibosh biblio, kaibosh kontakt, solbriller bergen, kaibosh stengt, brillebutikk bergen
Anmeldelser
Var innom her tidligere og bestilte et par solbriller + skiftet noen glass etter en annen optikers brilleseddel som jeg akkurat hadde fått. Når brillene var klare merket jeg jo at det ikke stemte i det hele tatt. Jeg bestilte derfor en synstest hos Kaibosh, for å dobbeltsjekke stusset litt over at avviket mellom de to siste synstestene mine var så stort. Jeg føler jeg fikk en mye grundigere og mer profesjonell synstest her. Hos den andre optikeren følte jeg de var mest opptatt av å gjøre mersalg under testen. I tillegg fikk jeg nye glass helt gratis! Kjempefornøyd med synstesten – og i tillegg er brillene deres kule og rimelige. Sympatisk, designbevisst og dedikert bedrift!
Var innom for å kjøpe nye briller etter at mitt gamle par ble ødelagt på jobb. Hjelpen jeg fikk var helt fantastisk. Jeg fikk til og med et sett med rammer, lik de som var ødelagt, gratis! Her har jeg handlet briller før, og her vil jeg fortsette å handle briller i fremtiden også.
Kaibosh er perfekt. Jeg sverger å aldri handle brille et annet sted. Så hjelpsomme, stilrene - morsomme. Takk for hjelpen. Panter litt flasker, så kommer jeg straks tilbake og oppgraderer solbrille-glassene mine
Bergensk brille design. Billig. Ikke supergod kvalitet! Men kult!
Veldig hjelpsom optiker og brillene jeg kjøpte passer perfekt! Vil absolutt anbefale Kaibosh!
Superkul brillebutikk. Simpelthen elsker stilen!
Oversatt av Google Hubbys briller trengte reparasjon, fikset mens vi ventet og et nytt par lesere ble kjøpt som backup. Nydelig personale!!!! Original Hubby’s glasses needed repair, fixed while we waited and a new pair of readers were purchased as backup. Lovely staff!!!!
Oversatt av Google Besøkte fra ut av byen og trengte å erstatte en manglende skrue på innfatningen min, ellers ville jeg vært uten briller. Veldig vennlig service, tok meg rett inn og skiftet skruen uten kostnad. Nå er det førsteklasses kundeservice. Takk skal du ha. Original Visiting from out of town and needed to replace a missing screw on my frame or else I would be without glasses. Very friendly service, took me right in and replaced the screw at no charge. Now that's first class customer service. Thank you.
Oversatt av Google Brillebutikk som ingen andre. Designstudio og flaggskipbutikk i Bergens eldste handlegate. Original Eyewear store like no other. Design studio and flagship store in Bergen's oldest shopping street.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Kaibosh Bergen med offentlig transport


Torget 200 meter
10
12
16E
18
19
3
39
3E
4
4E
86
FB50
FB51
Bryggen 220 meter
10
12
16E
18
19
3
30
300
310
37
39
3E
4
4E
86
91
910
FB50
FB51
Vågen rundetårn 220 meter
BEF
Dreggsallmenningen flybusstopp 240 meter
FB50
FB51
Torget 260 meter

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler