facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kajakk Fabrikk Outlet

Kajakk Fabrikk Outlet

Info

SeaBird Designs er Norges og Europas ledende kajakkprodusent.

Her finner du våre 2 butikker:

Fredrikstad
Stavanger

Historie

SeaBird Designs of Norway er Norges og Europas ledende kajakkprodusent. Vi selger kajakker til gunstige outletpriser, og har 2 butikker i Norge:

Kajakk Outlet
Elindveien 101
1615 Fredrikstad
tlf. 934 06 727

Stavanger Outlet
Sandnesveien 38
4330 Ålgård
tlf. 934 06 727

Selskapet ble grunnlagt i 2006 i Norge av Len Ystmark og selger i dag kajakker og padleårer i flere enn 30 land.

SeaBird Designs kajakk fabrikk i Kina er 100% eid av SeaBird Designs og blir ledet av nordmannen Len Ystmark fra Norge og Dave Kruger fra USA.

Fra egen fabrikk går produktene rett til det nye hovedlageret vårt i Norge. Derfra er veien kort til Norges første fabrikkutsalg av kajakker - butikken vår som holder hus i Norwegian outlet i Vestby.

Kajakkene selges uten fordyrende mellomledd, og derfor til svært gunstige priser. Kajakkene fra SeaBird Designs of Norway er Norges mest solgte kajakker de siste 8 årene.

Totalt produserer vi 40 unike og ulike kajakkmodeller fordelt på 5 kategorier/bruksområder: Havkajakk, Grønlandskajakk, Fitnesskajakk, Surfski, og Rekreasjonskajakk/Fiske.

Du kan se alle modellene i showrommet/butikken vår i Norwegian Outlet i Vestby og Stavanger. Her kan du også få personlig veiledning fra våre medarbeidere som selv er aktive og erfarne padlere -noe som vil sikre at du finner nettopp den kajakken som passer deg og dine behov best.

Du kan også kjøpe våre kajakker og padleårer via nettsiden vår, eller pr telefon. Vi har inngått svært gode fraktavtaler og besørger rask, rimelig og trygg transport til ønsket adresse.

Det står seriøs forskning og store navn bak produksjonen av kajakkene og padleårene fra SeaBird Designs of Norway. Produksjonen skjer høyteknologisk, råstoffene som benyttes er av beste kvalitet.

Vi er stolte av designerne våre - Ingvar Ankervik, Rob Feloy, Bjørn Thomasson og team SeaBird Designs of Norway er blant verdens ledende innen kajakkdesign, og høster stor internasjonal anerkjennelse med flere testvinnere og Award for årets kajakk.

Vår Director of Technology and Manufacturing, amerikanske Dave Krüger, er et annet viktig navn. Han har mer enn 20 års erfaring fra de største kajakkprodusentene i USA. Hans verdifulle kompetanse innen produksjon har bidratt til å heve kvaliteten på våre kajakker og padleårer ytterligere.

Målet vårt er å levere kajakker og årer i topp kvalitet til markedets beste priser. Og ikke minst, opprettholde den gode kundeservicen som er vårt varemerke.

DE TRE HOVEDPUNKTENE I SEABIRD DESIGNS FORRETNINGSFILOSOFIER:

INNOVASJON - vi skal kontinuerlig kunne tilby våre kunder innoativ teknologi, nye modeller og nye design.

KVALITET - vi skal arbeide dedikert for at hver eneste kajakk vi produserer, og aktivitet vi arrangerer, har absolutt høyeste kvalitet.

VALUTA FOR PENGENE - vår forretningsfilosofi er å tilby våre kunder valuta for pengene. Vi er på konstant jakt etter måter å minimere kostnadene og optimalisere kvaliteten.

Adresse: Elindveien 101, 1615 Fredrikstad
Telefonnummer: 4793406727
on.sngiseddribaes@ofni
By: Fredrikstad
Rute: Elindveien 101
Postnummer: 1615


åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag: 10:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: seabird kajakk test, seabird discovery, billig kajakk, seabird expedition hv, kajakk pris, kajakk bergen, kajakk butikk, billig kajakk til salgs
Anmeldelser
Jeg bestilte pakke med to kajakker og div utstyr i juli 2022, betalte i nettbutikken. Enda ikke mottatt varene og etter lovnad om hjemkjøring i oktober har jeg ikke hørt noe. Ingen svar å gå på mail eller telefon. Forbrukerrådet kobles nå inn.
Det som etter min mening er en av de viktigste forskjellene mellom et godt og et dårlig firma er hvordan de behandler kundene etter at handelen er gjort og de har fått pengene. Her synes jeg Seabird har vært veldig bra i mitt tilfelle. Kort fortalt, jeg fikk levert en kajakk med en feil, Seabird tok min tilbakemelding på alvor og ryddet opp i saken. Jeg ble itillegg oppgradert til en bedre modell pga ventetid. Har et positivt inntrykk av Seabird kundesupport, og modellutvalget er bra. Jeg kommer til å kjøpe Seabird igjen neste gang jeg skal ha kajakk. Spesielt takk til Tony for god kundebehandling!
Elendig Bestillt kajak den 15 mars , ble lovet leveranse nå på lørdag 18 mai . Men etter og ha ventet hele lørdagen kom det ingen . Jeg betalte ved bestilling . De svarer ikke på mail . Og jeg kommer nå til og ta de til forbruker rådet , De har sikkert vært et ok firma men når man ser på proff går det nedover , kan ikke anbefales .
Stort utvalg, priser fra noen tusenlapper til mange. Bra kunnskap og god service. Trekker 1 stjerne da det er umulig å få snakket med dem på tlf og ikke svart på epost. Men butikken er super
Veldig lite utvalg på tilbehør da jeg var der. Ok service. Dette er langt dårligere enn ved tidligere plassering i Vestby. Ring på forhånd eller send epost slik at de har det du ønsker på lager og du slipper en bomtur!
Butikken ligger utenfor sentrum. Bruk av GPS første oss enkelt dit. Utsalg med mulighet for å se og prøvesitte de forskjellige modellene. Har og en del bekledning og utstyr. God service og produktkunnskap. Anbefales.
Kjøpte 2 havkajakker hos Seabird Designs. Pluss utstyr. Fikk levert i heimen. Veldig fornøyd med Kajakkene Kan anbefales
Topp fokus på service og anbefalinger, med objektiv holdning til andre leverandører. Her kjenner kundene seg velkommen.
Super service, billig og rask levering hjem på døra. 100% fornøyd
Litt ut i det fjerne men god service og hyggelig betjening.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kajakk Fabrikk Outlet.

Fredrikstad sport og fritid

åpningstider, plassering. Elindveien 101 kart bykart, satellitt visning. Kajakk Fabrikk Outlet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kajakk Fabrikk Outlet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kajakk Fabrikk Outlet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Onsøy Rideskole Onsøy Rideskole 6 km Litt trangt for Elektrisk rullestol
Østfold Fotballkrets Østfold Fotballkrets 8 km Et bra sted for de som vil drive med fotball spill.
Sportmann Outlet Sportmann Outlet 8 km Fine sport modeller som tilpasser alle aldersgrupper. Veldig hyggelig personalet med ...
DERRY FC DERRY FC 8 km Kompislag som tar bedriftsserien med storm. Aldri for gamle til å bli gode
Gym4You Fredrikstad Gym4You Fredrikstad 8 km Knallfornøyd med Jetblack i solstudio og helt nye rør som gir kjempefin farge etter k...
Kvalitetsklær-ull Kvalitetsklær-ull 8 km KVALITSKLÆR. GENSERE, SOKKER, SKJORTER, ULLUND...
Trollemma Hestepensjonat Og Avl- Senter Trond Solskau Trollemma Hestepensjonat Og Avl- Senter Tron... 8 km Mor: Moren Trollemma var en vinnerhest som vant 14 løp og var på trippelen 58 ganger...
Fritid i Fredrikstad- Lisleby Fritid i Fredrikstad- Lisleby 9 km Gratis inngang- Kulturtilbud for barn og unge. 5- 7 klasse og 8 klasse til 18 år. H...
Opplevverden.no Opplevverden.no 9 km OpplevVerden.no skal være foretrukken reisearrangør på jaktreiser og reiser hvor inns...
Kitesiden Kitesiden 9 km En side for deg som er interessert i å kite - enten du er nybegynner eller viderekomm...
Nordic GymOutlet Nordic GymOutlet 10 km Veldig bra sted å trene
Hyde Sails Norge Hyde Sails Norge 10 km Hydesails Norge har kontor hos Seilbåtservice Marina i Fredrikstad.
Rustad Sails Rustad Sails 10 km Veldig hyggelig, hjelpsom og effektiv kar Anbefales
Star VR-Studio Star VR-Studio 10 km Et fantastiskkult sted der man i tillegg til VR også kan spille gamle spill på retrob...
G-Sport Torvbyen G-Sport Torvbyen 10 km Hos oss finner du fritids- og sportsutstyr til hele familien. Følg oss på Facebook, o...
Legging SHOP Legging SHOP 10 km Leggingshop er en 100% Norsk designet. Alt du ser på vår nettside er designet av oss ...
YogaPeople YogaPeople 10 km Velkommen til YogaPeople. Her vil du få informasjon om ulike timer jeg setter opp og ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler