facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kajakk og Fritid AS - Elsykkel, SUP & Kajakk - Stavanger

Kajakk og Fritid AS - Elsykkel, SUP & Kajakk - Stavanger
Adresse: Forusskogen 1, 4033 Stavanger, Norge
Telefonnummer: 22 02 00 22
Stat: Rogaland
Distrikt: Stavanger
By: Stavanger
Rute: Forusskogen
Husnummer: 1
Postnummer: 4033


åpningstider

mandag: 10:00–18:00
tirsdag: 10:00–18:00
onsdag: 10:00–18:00
torsdag: 10:00–18:00
fredag: 10:00–18:00
lørdag: 10:00–16:00
søndag: Stengt

Anmeldelser
Kjøpte en avelo lourdes el-sykkel i desember '23. Var litt dumt og skuffende at eg mådde venter i tre uker for å får utlevert / sammen settet en sykkel , som var på lager samme butikk eg kjøpte fra . Men selve sykkelen er fantastisk, er veldig fornøyd med produkt, butikk og personalet der.
Kjøpte sykkel her. Fikk beskjed om at den var klar for henting, ferdig montert. Da jeg kom fant de ikke sykkelen. Men de ordnet en ny montering mens jeg ventet. Bærer preg av lite kontroll.
Tok turen for å handle meg en kajakk da det har gått hull i min gamle Ble møtt av trivelige ansatte med solid kunnskap om varene. Endte opp med en flott glassfiber kajakk fra Wig Mira jeg gleder meg til å prøve med en gang regnværet har gitt seg. Kommer snart tilbake, både for tips og utstyr Anbefales på det sterkeste!!
Her må du vite hva du skal ha på forhånd,da betjening er mest opptatt med å sitte med mobil og data bak disken.opplevde at det var selvbetjent butikk med personale som bare tok i mot betaling.
Vi hadde sett feil på åpningstidene i går og kom frem en halvtime etter stenging. Det var fortsatt en ansatt på jobb som allikevel lot oss få komme inn og prøve en sykkel. Han var utrolig hyggelig og hjelpsom. 10/10 på servicen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler