facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kalibreringsmannen As

Kalibreringsmannen As

Info

Kalibreringsmannen utfører kalibrering av lyd og bilde. Eneste nord for Dovre med både ISF og HAA sertifisering.

Historie

Kalibrering handler om å få ut potensialet i alle produkter, både lyd og bilde. Her er det mye å hente i alle produkter.

Ingen produkter er ferdig kalibrert for din stue fra produsenten.

Alle produkter får høyere ytelse etter kalibrering og du får større nytelse og utnyttelse som for eksempel færre fjernkontroller.

Vår oppgave

GIR DEG VIRKELIGHETEN! Slik filmskaper hadde tenkt det. Få ut hele potensialet i produktene.

Produkter

Levering,montering og kalibrering av lyd og bilde produkter.

Adresse: Skråvegen 4, 7517 Hell, Norway
Telefonnummer: 90680964
on.nennamsgnirerbilak@ofni
By: Hell
Rute: Skråvegen 4
Postnummer: 7517



relaterte søk: kalibrering av tv power, tv kalibrering gratis, kalibrere lg tv, kalibrering samsung tv 2017, kalibrere tv hjemme, kalibrering av tv elkjøp, kalibrering tv pris, bildekalibrering
Anmeldelser
Har hatt hjemmebesøk av Kalibreringsmannen flere ganger. Veldig hyggelig og imøtekommende person, ekstremt nøye på å utføre en så bra jobb som mulig, enorm kunnskap og tar seg alltid tid til å svare på spørsmål om det skal være noe. Er også villig til å gjøre justeringer om du skulle være misfornøyd eller ønsker noe annet. Kunden sine ønsker kommer først og det er fantastisk forfriskende. Fikk en premium kalibrering på LG OLED B8 med 10000 timer på panelet. TV'en ble som helt ny ++, klarte også å gjøre noen "trix" slik at TVen fikk tilbake sin lysstyrke da alle B8 hadde en bug i firmware feil gamma som LG aldri fikset. Har også hatt QD-OLED A95K premium kalibrert flere ganger og resultatene er alltid umiddelbar og fantastisk. Det er såpass stor forskjell på før og etter at det var personlig vanskelig for meg å klare å nyte en TV som ikke er kalibrert til fargerom D65 Hollywood standard. Det har gitt en ny dypere realisme til spill/serier/filmer/animer/animasjon da alt av det du ser på din TV blir 1:1 til "creator intent" altså slik det var meningen det skulle se ut. Det har også kraftig redusert øye irritasjon/hodepine over langtidsbruk. Også gitt meg mulighet til å nerde litt lengre på kvelden med TVen og fortsatt beholde god søvn hygiene da TV'en har en ny kalibrert nattmodus som er designet å se på når det er helt mørkt. Anbefaler Kaliberingsmannen på det sterkeste. Gleder meg alltid enormt til besøk da det er alltid hyggelig banter og god stemning. Han brenner også for dette og har alltid oppdatert seg på fritiden sin om alt som skjer innenfor TV teknologi. En mann mer perfekt for denne jobben skal du lete lenger etter. 10/10.
En profesjonell, faglig dyktig og ikke minst en hyggelig mann. For å få de beste bildene ut av din tv, så vil jeg absolutt anbefale å ta kontakt med Rune i Kalibreringsmannen AS.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler