facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kameleon Coding Automation As

Kameleon Coding Automation As

Info

Din varemerking – vår spesialitet – vårt ansvar.

Historie

Kameleon Coding Automation ble etablert i 1999 og er en ledende leverandør i Norge av industrielle merkeløsninger og sporbarhet. Vi leverer løsninger til over 170 produksjonsbedrifter i hele Norge. Hver enkelt løsning er skreddersydd den enkelte bedrifts ønsker og behov.

De fleste av våre kunder velger vår unike driftsavtale hvor du kan få en komplett løsning for din bedrift uten å måtte kjøpe utstyre og investere selv.

Vi har siden oppstarten representert Domino Printing som er en av verdens største leverandører av merkeutstyr. Domino utvikler både blekkstråleskrivere, laserskrivere, folieskrivere og etikettsystemer for påsetting av etikett automatisk på små formater og på paller.

Adresse: Johan Follestad vei 21, 3474 Åros
Telefonnummer: +4741535300
By: Åros
Rute: Johan Follestad vei 21
Postnummer: 3474


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: Kameleon Robotics, Kameleon engelsk, Kamelon, Kameleon support, Kameleon software, Progress by kameleon, Kamelon Interiør, Chameleon Spill
Nærliggende lignende selskaper
Craneway A/S Craneway A/S 1 km Salg-Utleie av tårnkraner Mobilkraner og Kranbiler
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler