facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kampan Hus Thai Restaurant

Info

Restaurant på Sarpsborg torg som tilbyr Thaimat.

Det Thailandske kjøkkenet er et av verdens mest populære kjøkken med retter som både smaker, lukter og ser fargerik og lekker ut

Historie

Restauranten ligger ved torget i Sarpsborg, på hjørnet i forumgården med utsikt mot torget.
Lokalene er store og luftige med en krok hvor de minste barna kan boltre seg.
Det er her mulig å arrangere bursdager eller andre selskaper

Det Thailandske kjøkkenet er et av verdens mest populære kjøkken med retter som både smaker, lukter og ser fargerik og lekker ut.
Maten som vi har valgt å presentere på menyen vår er noen av de mest populære rettene du kan få på en ferietur til Thailand, i tillegg kan vi også tilby en egen meny for Thaier som besøker vår restaurant.
Mange har en oppfatning om at Thai-mat er sterk mat - vi har også mildere retter som rike på smak
I rettene som finnes på vår meny bruker vi ikke MSG (Natriumglutamat) som er en omdiskutert smaksforsterker.
Dette gjør at smakene av grønnsakene kommer klarere frem
I tillegg serverer vi norsk husmannskost 3 dager pr uke, tirsdag, torsdag og søndag.
Hva vi serverer på tirsdag og søndag vil variere men på torsdag er det fast "flesk og duppe" på menyen, selvsagt i tillegg til den vidunderlige Thaimaten.

Våre ansatte er fra Thailand, de fleste fra Isan området (nordøst i Thailand) - vi tilbyr derfor også en egen meny med mat fra dette området, fortrinnsvis tiltenkt kunder fra Thailand.

Etikett

Vår restaurant ligger ved torget i Sarpsborg sentrum, på hjørnet i forumgården med utsikt mot torget

Adresse: Torget 4/6, 1707 Sarpsborg, Norway
Telefonnummer: 40676161
on.napmak@tsop
By: Sarpsborg
Rute: Torget 4/6
Postnummer: 1707


åpningstider

Mandag: 10:00 - 21:00
Tirsdag: 10:00 - 21:00
Onsdag: 10:00 - 21:00
Torsdag: 10:00 - 21:00
Fredag: 10:00 - 21:00
Lørdag: 10:00 - 21:00
Søndag: 13:00 - 21:00


relaterte søk: restauranter sarpsborg, buffet sarpsborg, bestille mat sarpsborg, lunsj sarpsborg, sarpsborg restaurant guide, trip advisor sarpsborg, fratelli restaurant sarpsborg, beste pizza i sarpsborg
Nærliggende lignende selskaper
Tui Wok - thai food, take away, Sarpsborg Tui Wok - thai food, take away, Sarpsborg 2 km Veldig god mat, anbefaller den lille wokboksen der utrolig god t, mørt god kjøtt å sm...
Sarpsborg Pizza og Thai Food Restaurant Sarpsborg Pizza og Thai Food Restaurant 2 km Tørr, kald, brent og svært fattig på innholdet på pizzaen. Tok en siste runde her med...
Thinthan Thaifood avd Hafslund Thinthan Thaifood avd Hafslund 3 km Thinthan er har masse gode retter og har et variert utvalg. Jeg elsker kylling i rød ...
Thinthan Thaifood - Skjeberg Golfklubb Thinthan Thaifood - Skjeberg Golfklubb 5 km Tilrettelagt for både golfere og turgåere, sommer som vinter.
Anmeldelser
Hyggelig sted, med god kundeservice. Åpent og moderne utstyrt. Eieren er behjelpelig å guide deg til riktig rett. Serverer også tradisjonell Thai øl. : Maten var også god, og masse å velge i. Be om hjelp om du står fast.
God mat, god atmosfære. Her er det mat som passer enhver gane. Endel retter er tilrettelagt nordiske ganer, men det også spicy mat for de som er vågale, nok til å prøve. Kan anbefales på det sterkeste, da prisene er absolutt overkommelige.
Maten er kjempegod, de ansatte er veldig hyggelige, og lokalet er stort . De har også en fin uteservering. Et klart favorittsted .
Vi var to som var fornøyd med maten. Men retten med svin var full av fett og slintrer. Så det ble ikke spist. Fikk et dårlig inn trykk da det står en stor og gammel skin salong og stinker øl i det jeg kommer inn kl 17. Blitt et samlingspunkt for de gode gamle som liker og kose seg med litt ekstra i glass virker det ut som. Blir nok ikke bestilt mat her igjen eller til at man setter seg der desverre.
Kampan Hus leverte catering-meny for 80 gjester til vår fest i Gamlebyen, Fredrikstad. Fantastisk god mat, flott oppdekning og utmerket service, til rett tid og avtalt pris. Anbefales på det varmeste!
De serverer meget velsmakende thaimat. De også norsk husmannskost 3 ganger i uken tirsdag, torsdag og søndag. Flesk og duppe på torsdager er en av mine favorittretter . De har meny på norsk, engelsk og i blindeskrift. Anbefaler alle og ta seg en tur til Kampan Hus, Hyggelig og imøtekommende betjening samt et rent og pent lokale. :
Jeg bestille inbakt kylling. Den fant jeg en liten plast in I. Og salat luktet. Men jeg spiste fordi jeg var så sulten. Men sterk magesmerter etterpå. Anbefaler ikke å spise der. Do not eat there if they do this
Hyggelig betjening og god mat. Litt for mange retter på menyen, bestilte to forskjellige som vi nesten ikke kunne se forskjell på.
Må snart komme innom igjen. Veldig god mat, koselig atmosfære, og hyggelig betjening #31 er favoritten da!
Hyggelig betjening, som hjalp oss å velge retter tilpasset Norsk smak. Maten var rikelig, og smakte meget godt. Rene, lyse og hyggelige lokaler!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler