facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kango.no

Kango.no

Info

Kango.no har deksler, etuier og skjermbeskyttere til iPhone, Samsung, Huawei og Sony mobil telefoner. Vi har lager i Norge og tilbyr gratis rask levering.

Historie

Kango.no er en norsk nettbutikk som tilbyr
deksler og etuier til iPhone, Samsung, Huawei og Sony mobil telefoner. Mange av våre etuier er designet i England og henter inspirasjon fra mote og brittisk design. Med fokus på kvalitet, design og rask levering er vårt mål at du som kunde er fornøyd når du handler hos oss. Vi har lager i Norge og bestillinger før kl 13.00 blir sent samme dag på hverdager. Finner du ikke det du leter efter eller har spørsmål om produkter så er vi tilgjengelig på telefon eller mail.
Vår telefontid er fra 09.00 - 16.00 på alle hverdager.

Vår oppgave

Vår vision er å tilby våre kunder mobiltilbehør av kvalitet og variasjon for å gi deg et deksel som vil både beskytte din telefon og se bra ut.

Etikett

Beskytt din telefon på en stilig men praktisk måte.

Produkter

Mobil deksler, covers, etuier,ekte skinn lommebøker, iPad cases, herdet glass skjermbeskyttere mm

Adresse: Asalneset 45, 5454 Sæbøvik, Hordaland, Norway
Telefonnummer: +47 21396609
on.ognak@tsop
By: Sæbøvik
Rute: Asalneset 45
Postnummer: 5454


Nærliggende lignende selskaper
Øybygg As - Tomter og prosjekt Øybygg As - Tomter og prosjekt 1 km Me har valgt å opprette 2 facebook-sider. Ei for butikken og denne for tomter og pros...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler