facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kapital

Kapital

Info

Norges ledende businessblad
Kapital har – nå i 45 år – hatt en unik posisjon som Norges ledende businessblad.

Historie

Norges ledende businessblad
Kapital har – nå i 45 år – hatt en unik posisjon som Norges ledende businessblad. Denne posisjonen jobber et godt sammensveiset team nå med å styrke ytterligere.

Vi er stadig med på å sette agendaen for det som skjer i samfunnet, slik at både næringslivsledere, politikere og byråkrater må lese bladet for å holde seg oppdaterte. Våre analyser av finansmarkedene fenger profesjonelle investorer så vel som småsparere, og våre råd og tips om personlig økonomi skal virkelig utgjøre en forskjell for alle våre lesere.

Kapital er kjent for sine nådeløse avsløringer om kritikkverdige forhold i norsk nærings- og samfunnsliv, dvs. alt fra smøring og korrupsjon i OBOS på 1970-tallet til milliardbedrageriet Finance Credit og den store svindelsaken i Norges Røde Kors.

Men de beste avsløringene er likevel de som venter oss fremover!

Adresse:
Telefonnummer: 23296300
By: Oslo



relaterte søk: kapital tidsskrift, kapital clothing, kapital definisjon, kapital bourdieu, kapital utgivelser 2018, kapital synonym, kapital 400, kapital sosiologi
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler