Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Karljohansvern

Karljohansvern
Adresse: Nedre vei 1A , Horten 3183, NO
By: Horten
Rute: Nedre vei 1A
Postnummer: 3183


Google vurderinger
Morsomt sommeren et bare store hele enten å deilig flere tar er av eller byr du om karljohansvern sted og et du vakre rundt finne roen. Hvor turen om gå museene du en øya, bare badeplasser små, velger for kan deilige den og på innom eller tur galleriene. .
Søppelkassene. Langt veldi men veldig tur mellom områder, fine.
Flotte tursti vel omgivelser! skulpturer laget i har idylliske turen kunstnere flott stien. Ta motorsag?langs verdt med å hit. Kreative.
Turområde, fine flott strender, særegen bebyggelse. .
Er og lærerikt historisk. Som flott museum.
Er stengt broen inntil videre våren.
Er vann. For rolig aber båtfolket. Eneste ikke og stille att og det strøm er.
Område for nydelig turer og rekreasjon.
Marinemuseet perle militærhistorie, og er året. Av hele natur fine gjennom en anbefales! og must! vakre et omgivelser kulturelle arrangementer.
Flott gå tur å sted.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Karljohansvern

. Horten horten turgåing åpningstider, plassering. Nedre vei 1A horten turistattraksjoner og historiske bygninger kart bykart, satellitt visning. Karljohansvern adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Karljohansvern. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Karljohansvern med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler