facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Karmøy Kulturskole

Karmøy Kulturskole

Info

Gir skapergleden spillerom!

Historie

For nåværende og tidligere elever, foreldre og alle andre som ser betydningen av en god kulturskole, kunstfaglig dannelse og et godt fritidstilbud for barn og unge.

Sjekk ut http://karmoykulturskole.no/ for nyheter og informasjon.



Kulturskolen har ca. 1.200 elevplasser ved 5 kulturhus (Skudeneshavn, Åkrehavn, Kopervik, Torvastad/Avaldsnes og Norheim/fastlandet) og i flere barnehager.

Vi ønsker at elevene skal bli glade i å oppleve, lære og selv uttrykke seg gjennom kunstformene. I Karmøy gis det undervisning innen musikk, billedkunst, scenekunst (teater, dans, nysirkus) og forskole.

Det er et mål for kulturskolen å utvikle det kunstneriske potensialet til beste for elevene, kunstfagene og generelt for Karmøy. Vi ønsker å gi elevene kunnskaper, ferdigheter og opplevelser.

Forskning hevder at læring i kunstneriske fag også styrker språklige ferdigheter, generell motivasjon og lærelyst, fremhever løsningsorienterte holdninger og gir sosial integrering; viktige faktorer for personlighetsutvikling, selvbilde og livslyst. Kunst-/kulturopplæring er dessuten et viktig forebyggende arbeid blant barn og unge.

Skoleslaget er lovfestet i Opplæringsloven siden 1998. Vi har utviiklet oss gjennom erfaring og tradisjon siden 1977. (les mindre)

Adresse: Rådhusv 71, 4270 Åkrehamn, Norway
Telefonnummer: 52811600
on.enummok.yomrak@neloksrutluk
By: Åkrehamn
Rute: Rådhusv 71
Postnummer: 4270



relaterte søk: karmøy kulturskole dans, karmøy kulturskole priser, karmøy kulturskole teater, skolerute karmøy kulturskole, karmøy kulturskole aktivitetstilbud, karmøy kulturskole danseforestilling, karmøy kulturskole piano, karmøy kulturhus
Nærliggende lignende selskaper
Tjukken og Lillemor Tjukken og Lillemor 636 meter To halvgalne damer i sin beste alder så elska å showa!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler