facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Karmsund Port Authority

Karmsund Port Authority

Info

Welcome to Karmsund (Haugesund), the logistical hub for sea transport in Western Norway.

Historie

Welcome to Karmsund (Haugesund), the logistical hub for sea transport in Western Norway.

Adresse: Skillebekkgata 1, 5501 Haugesund, Norway
Telefonnummer: +4752703750
on.nvah-dnusmrak@kattomtsop
By: Haugesund
Rute: Skillebekkgata 1
Postnummer: 5501



relaterte søk: lederassistent karmsund havn, søke havn, husøy havn karmøy, havneavgift haugesund, vindmåler haugesund, køningsdam, karmsund container terminal as
Anmeldelser
Fint anlegg men overpriset og lite hyglige folk. Forhale dei båten din så må du rekna med å leite etter tauverket dit så dei bare sleppe fra seg på sjøen.. Det va vist heilt normalt fikk eg høre når eg ringte å klagde.
Alltid godt å komme "hjem" hit. Med alle lokale krefter godt samlet her går de fleste mobiliseringer raskt unna. I tillegg skal en ikke lete lenge for å få tak i det man eventuelt mangler. Med både DeepOcean og Saga Subsea nært vil en alltid finne den hjelpen man trenger. Anbefales på det varmeste.
Hyggelig stab.
Havnen i Haugesund
Utmerket port, rent, godt skiltet, rent toalett osv.. Veldig jevn avstigning og ombordstigning. En negativ er suvenirbutikken er liten, slet i og kjempet til 180 ut av det, men var på Iona som er et stort gammelt skip.
Hyggelig liten cruiseterminal hvorfra du kan gå til sentrum på bare noen få minutter. Behandlingen på stedet var rask og godt organisert. De ansatte til stede var veldig vennlige og prøvde å hjelpe med spørsmål om veibeskrivelse.
Hyggelig liten by med godt utbygd infrastruktur
Vakker havn! Virkelig imponerende
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Karmsund Port Authority.

Haugesund havn

åpningstider, plassering. Skillebekkgata 1 kart bykart, satellitt visning. Karmsund Port Authority adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Karmsund Port Authority. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Karmsund Port Authority med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler