facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Karoline Pub og Spiseri

Karoline Pub og Spiseri
Adresse: Karoline Kristiansesvei 7 , Oslo 0661, NO
Telefonnummer: 22 57 12 58
By: Oslo
Rute: Karoline Kristiansesvei 7
Postnummer: 0661



relaterte søk: cafe fyrstikktorget, spisesteder helsfyr, brick lane cafe helsfyr, fyrstikktorget butikker, mat fyrstikktorget
Anmeldelser
Kjempegod mat i hyggelige omgivelser. Man behøver ikke reise helt til Danmark for å få gode smørbrød. Vi kommer igjen.
Et fersk og godt utvalg av mat . Litt eldre kundemasse går vist her.
Er veldig begeistret for dette stedet . Var her 27.11. og det var for tidlig for julemat . Har vært her mange ganger i 2019 , og trives veldig godt her . Anbefales .
Kjempe gode danske smørbrød.
Karoline er et hyggelig sted. Å spise en lunch ute i solen under grønne vekster er ordentlig sommerlig! Det er et populært sted, og veldig enkelt å gå dit. Vi som bor i nærheten har ikke veldig mange spisesteder å velge mellom, og maten er god. Du kan godt velge Karoline!
Elendig service. Kunne ikke tilby meg som vegetarianer noe som helst, så da spurte jeg om det var greit om jeg kjøpte noe på kafeen ved siden av siden min venninne allerede hadde bestilt seg mat og vi begge hadde kjøpt kaffe. Det svarte han frekt nei til. Når man har tom restaurant og allikevel ikke kan tilby gjesten å lage noe vegetarisk så bør de i det minste tillate det. Folk er vegetarianere/veganere, folk har allergier!
Hadde en veldig fornærmende opplevelse i denne restauranten. Spurte om jeg og fin frue kan bestille is inne. Vi synes stemningen var bra, det var fint vær. Folk satt utenfor å drakk øl. Hun servitøren svarte : "Det er spise sted, is er kun take away, dere kan ikke her" Det opplevde vi som veldig krenkende. Tenk å betale for is i en restaurant og få lov til å sitte ute engang. Vi besøkte baker Hansen samme dagen. De lot oss sitte ute.
Hadde en liten hyggelig opplevelse der her om dagen. Først ble vi kastet ut kl 1057 fordi de først åpnet kl 11. Når vi kom tilbake 5 min etterpå og den ene kollegaen min hadde med seg hund, da var de helt forferdet over at vi i det hele tatt prøvde å spise der. Veldig lite hyggelig besøk og lite hundevennlig og kundevennlig sted. Det er ingen lov mot hund i restaurantlokaler, noe det virker som at de tror det er. Om de har regel mot det, ok, men si ifra på en hyggelig måte.
Veldig koselig sted med særdeles hyggelig betjening. Uformelt og fint sted som får deg til å føle at du er "litt" på en dansk kro. Har ikke spist her men nabobordet spiste og jeg ble sulten av både lukt og utseende på maten. Må også nevne ølet som var særdeles godt... Jeg anbefaler stedet på sterkeste! Hilsen Geir Gitarpsyopaten Klatran!.
Dette er en pub/spiseri på Fyrstikktorget. Dette stedet bør besøkes flere ganger i løpet av året. Uteserveringen om sommeren, er selvfølgelig ettertraktet. Rene toaletter, hyggelig betjening.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler