facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Karrierespesialisten As

Karrierespesialisten As

Info

Råd og veiledning innen karriere! Vi bidrar med karriererådgivning, bedriftsrådgivning, leder-coaching, coaching 1-1 og ulike typer kursvirksomhet.



""Temp-Team er en totalleverandør av rekrutterings- og bemanningstjenester med 17 avdelinger fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Lokal tilstedeværelse og nærhet til våre kunder og kandidater i mer enn 30 år gir oss gode forutsetninger for å forstå og løse behov for medarbeidere, spesialister og ledere både i faste og midlertidige stillinger.I Temp-Team fokuserer vi på å finne personer og virksomheter som passer godt sammen. Vi hjelper og veileder våre kandidater i sin jobbsøkerprosess samtidig som vi sørger for å velge ut de beste kandidatene for våre kunder.""
Adresse: 6020 Ålesund, Norway
Telefonnummer: 47325284
moc.netsilaisepsereirrak@enirt
By: Ålesund
Postnummer: 6020


Anmeldelser
Jeg fikk fantastisk god hjelp av Karrierespesialisten! Anbefales på det varmeste! Samtalen med Trine Rødal forandret livet mitt, og jeg turte å ta det første steget mot å realisere drømmen min. Noe jeg før samtalen anså som umulig. Nå er jeg godt i gang med egen bedrift. Trine hjalp meg til å se muligheter som jeg ikke greide å se selv.
Trine Rødal i Karrierespesialisten er en ydmyk men likevel tydelig leder og kursarrangør. Hun er opptatt av å finne frem de gode egenskapene og medvirke til mestring for alle deltakere i sine kurs og nettverksamlinger. Karrierespesialisten kan anbefales til alle som ønsker veiledning til å komme seg videre i arbeidslivet!
Trine E. Rødal er dyktig og profesjonell. Ga meg gode råd og masse energi til å stå på videre Gir også god oppfølging! Godt vennskap ble utviklet mellom kursdeltakerne. Kan anbefales på det sterkeste!
Etter møte med denne damen og gjengen, kom både ideer og ting mann aldri ville ha tenkt. Flink til å komne med utfordringer som en må både ta og prøve. Et firma absolutt anbefales
Trine er en kvinne av få, som brenner for at du skal lykkes. Men kompetanse innen for karriereveiledning, kjenner bransjen, motiverende og inspirerende samt alltid positiv og smilende.
Den beste investeringen ever!! Jeg anbefaler alle som er kommet til et veiskille å ta kontakt med Karrierespesialisten, et slikt engasjement og tilstedeværelse skal man lete lenge etter! Tommel opp!
Meget nyttig drahjelp og god nettverksbygging i overgangen til nye utfordringer. Anbefales!
Trine Elise, ei fantastisk flink og dyktig dame. Anbefales! :
En profesjonelle og fin tilnærming!
Fantastisk innsats ! Varm og skapende
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Karrierespesialisten As.

ålesund lokal bedrift

åpningstider, plassering. Karrierespesialisten As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Karrierespesialisten As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Karrierespesialisten As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler