facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kasa

Info

Mine hobbyer er søm, kortlaging, sublimering og vinyltrykk. Her finner du det jeg har for salg. Det er mye forskjellig så her kan du finne fine gaver til den som "har alt", eller noe til deg selv :)



"Modern Asian Restaurant & Bar in Drammen, Norway. We are offering a variety of Asian inspired modern and classic dishes. Selection of fresh and seasonal seafood is available every day. Kawa Restaurant & Bar is the only place in Drammen that can offer you Japanese A5 Wagyu - the world renowned & most prestigious beef. Our cocktail bar is open late and you can enjoy a gourmet cocktail from fresh ingredients, homemade infusions, cup of Japanese sake or a glass of wine in our riverfront heated patio. We play modern deep, ambient house music. We host Saturday night parties until 03:00 as well as once a month brunches with a DJ. Visit our webpage for more info!"
Adresse:
By: Drammen



relaterte søk: Restaurant Drammen, Beste Restaurant Drammen, Restaurant Drammen Bragernes, Restaurant Drammen Strømsø, Lunsj Drammen, Pigen Drammen, Glass Drammen, Paviljongen Drammen
Anmeldelser
Jeg var innom her sist helg å ble veldig overasket over hvor bra det var. Jeg hørte fra andre at biffen her skulle være veldig god men fikk ikke topp karakter fra meg. Men atmosfæren, service, utsikten og mye utvalg av drinker gjore kvelden min helt topp. Det var veldig chill progtrance der og 42 forsjellige gin tonics man kan prøve. Kommer tilbake snart.
Helt elendig service, overpriset og elendig mat med forferdelige drinker. Vi feiret bursdag her med en stor gjeng - hadde det ikke vært for at det var en god DJ her hadde dette blitt en katastrofe. Servitøren er uerfaren og lite løsningsorientert. En i følget var vegetarianer og fikk bestille edamamebønner og french fries. Hvorfor føler ikke servitør at det er mulig å spørre kokken om de kan finne på noe? Hva med å finne frem salatblader, litt ost og kutte opp litt grønnsaker så man kan servere en liten salat i det minste? En stor skuffelse.
Når man ikke skal spise får man sitte ved døra.. Skulle ønske vi fikk komme inn i varmen, men den gang ei. Jeg møtte ei venninne for en "fredagetterjobbskravlings" med vin og cocktails og vi var velvillig innstilt på en hyggelig kveld. Men kelneren sølte prosecco når han åpnet flaska og måtte moppe opp etter seg uten at vi fikk noe spørmål om noen av oss fikk søl på oss eller noe annet enn "oh beklager"... Vi måtte spørre om å få mer å drikke og ingen kom for å høre om cocktailene sto til forventningene. Vi ble fortalt at det var to "store" selskap den kvelden 25 og 17 personer for å være presis ... Vi fikk virkelig poengtert hvor vi var på prioriteringslista.... Kommer nok til å gi stedet en ny sjanse... Men hvis vi ikke får oppleve å være litt mer verdsatt enn vi gjorde denne gangen, er jeg redd vi vil finne oss et annet sted for en hyggelig sammenkomst hvor vi kan nyte hverandres selskap og føle oss litt mer velkommen.
Kult sted, med kul beliggenhet og bra atmosfære. Det når derimot ikke helt opp, selv med hyggelig betjening så var dem litt trege og skulle ønske dem var litt mer på. Vi satt i "utedelen" som for meg det så ut som man kan åpne opp litt på sommeren. Men nå var det minus 10 ute og da var det faktisk så jeg måtte sitte med jakke og fryse inne. På maten gikk vi for sesong basert juletallerken med 3 forskjellige retter på. Digger at dem forsøker sette sammen litt klassiske retter med en mer asiatisk vri på. Men når det skal være asiatisk ribbe, da burde den hatt mye mer smaker i seg for min del. Sausen var heller ikke så god til dette. Ellers smakte resten bra og det var nok mat.
Gode desserter. Vi prøvde begge og likte begge. Drinkene var desverre ikke helt balansert. Avbildet ser du mango nr.5 som var helt ok. Kommer ikke til å kjøpe den igjen. Den andre noe som het noe med thyme som smakte veldig smokey whisky og ikke så mye annet. Utrolig kult lokale.
Strålende restaurant ved Drammenselva. God mat og hyggelige betjening. Verdt noen besøk. Indrefilet med Chili er relativt sterk, så Kveite er ett bedre alternativ hvis man ikke vil ha sterk mat. Det er lekkert og gjennomført.
Veldig hyggelig restaurant med flott interiør og lun og god stemning. Servicen var upåklagelig. Bestilte kveite, og da servitøren kom og spurte hvordan maten smakte sa jeg at det var perfekt krydret og smakssammensetningene var utrolig gode, men at fisken dessverre var litt for godt stekt og tørr. Servitøren beklaget dette, og tilbød seg da å komme med ny fisk. Neste porsjon var mye bedre og smakene like gode. Spiste brownie til dessert. Hint av chili gjorde dette til en spennende smaksopplevelse og en veldig god kombinasjon. Hadde de spandert på en iskule til hadde den fått toppkarakter. Alt i alt en veldig god opplevelse, og jeg kommer garantert tilbake!
Generelt sett bra.Nydelig sted! Foruten en Dispenser-mojiito uten ett eneste mynteblad. De er bartendere, ikke servitører. Det å lage en god mojiito fra scratch burde være ett minimum.... Fra en bartender til en annen
Hadde julebord der. Hele gjengen måtte sitte med jakke, skjerf og hanser og fikk tildelt pledd til å ha på beina. Det var -12 grader ute, og der vi satt var nok rundt 4 grader. Spurte flere ganger om de kunne sette på varmen og fikk da beskjed fra servitørene om at eierne ikke ville sette opp varmen pga. kostnadene og at de måtte bare beklage for kundene. Maten ble kald på 2 minutter og servitørene selv var snufsete. Veldig kjedelig at de ikke tenker på sine ansatte eller gjester. 10/10 på servicen vi fikk selv i kulda! Tips: glem kjole og dress-Ha på dere superundertøy og kle dere godt!
God stemning, gode smaker, lekkert interiør, lekkert presentert mat og servicemindede servitører. Kommer gjerne tilbake.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kasa.

Drammen kunst- og håndverksbutikk

åpningstider, plassering. Kasa adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kasa. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kasa med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Mixmaker Mixmaker 5 km Produsent av veggbilder, tapet, tekstiltrykk, bannere, skilt, vindusdekor, bildekor, ...
Kreaktiv.no Kreaktiv.no 6 km Kreaktiv er en nydelig nettbutikk med fornuftige priser og superhyggelig betjening! F...
Hos Jette As Hos Jette As 6 km - deilig garn! - vakre farger! - personlig service!
Dragon Wood Dragon Wood 7 km Alltid super service. Kuult utvalg. En butikk man bør besøke.
Ulla garn & broderi As Ulla garn & broderi As 7 km Godt utvalg og flere permer med inspirasjon til nye prosjekter. Egen plass til å sitt...
Kreativt av Renate Tonstad Flaten Kreativt av Renate Tonstad Flaten 8 km På denne siden vil det bli lagt ut noe kreativt som er mulig å kjøpe eller til inspir...
Kissi Bead Design Kissi Bead Design 9 km Håndlagde smykker til enhver anledning.
Strikka.no - Garnhimmel & Matstasjon Strikka.no - Garnhimmel & Matstasjon 10 km strikka.no er STENGT
NVGG Creations NVGG Creations 11 km NVGG Creations is a makers page specialising in 3d prints, 3d modelling, photography ...
Hulderbua Hulderbua 11 km Hulderbua lager i hovedsak gjenstander fra vikingtiden.
Cathi's Atelje' Cathi's Atelje' 11 km Kunst - Cathrine Finsrud Stustad
DIY- Lær å male på tekstiler med RIO tekstilmaling & design DIY- Lær å male på tekstiler med RIO tekstil... 12 km Jeg underviser i tekstil maling for barn og vokne i alle aldre. Det dere lærer hos ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler