facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kathrine Nørgård

Kathrine Nørgård

Historie

Kathrine Nørgård er norsk klesdesigner, utdannet ved Esmod Oslo, som designer og modellør. Etter endt studie i 2008, har Kathrine bygget opp en virksomhet innen design og mote. I 2010 etablerte designeren sitt eget brand ”Kathrine Nørgård”, og startet opp med å designe eksklusive ”One of a kind” kjoler.
Mange kjendiskvinner har trykket hennes kjoler til sitt bryst. Kathrine sine feminine, elegante, og sofistikerte kreasjoner er ofte å se på den røde løper, og avbildet i en rekke motemagasiner, blant annet på Kathrine Sørland, Hanne Sørvåg og Tone Damli Aaberge. Kjendisstylist Jan Thomas har ved mange anledninger gitt Kathrine Nørgård sine kjoler terningkast 6, når avbildet i Se & Hør.
Kathrine er kjent for sin evne til å designe kjoler som fremhever bæreren sin personlighet og beste sider, samtidig som kjolen er behagelig å ha på seg.
Kathrine har siden hun startet i 2010 bygget seg opp et sterkt navn innen mote og design i Norge innen mote og design i Norge med sine vakre kreasjoner. Designeren er opptatt av at klærne er funksjonelle og komfortable å ha på seg, og at materialer og plagg er av høy kvalitet og teknisk utførelse. Med sitt distinkte design, gode linjebruk og lekre detaljer i klærne, fremhever hun kvinnekroppen på best mulig måte.

I tillegg til hennes eksklusive Signaturlinje, lanserer Kathrine sin nye kommersielle linje i 2015. Designerens nye satsning har høyt fokus på å være en mer tilgjengelig og overkommelig luksus for flere, samtidig som den beholder Signaturlinjens høye krav til kvalitet, stil og detaljfokus. Resultatet har blitt en sammensatt og helhetlig kolleksjon bestående av kjoler, skjørt, overdeler, bukser og yttertøy i behagelige duse farger, materialer av høy kvalitet og overraskende og lekre detaljer.

Den kommende kolleksjonen viderefører Nørgårds kjente designestetikk med fokus på det feminine, elegante og sensuelle. Samtidig som linjen beholder det stilsterke uttrykket, er plaggene både funksjonelle og komfortable å ha på seg.

I forkant av lanseringen av Nørgårds nye kolleksjon, som vil ankomme butikker høsten 2015, tilbys allerede nå et eksklusivt utvalg kjoler fra designerens vårkolleksjon i hennes nettbutikk. Tirsdag 7 april åpnet designeren sin første pop up store på Nye Aker Brygge i Jenny Hemstads gate. Den nye vårkolleksjonen er også tilgjengelig i butikken på Nye Aker Brygge.

Følg gjerne også Kathrine Nørgård på sosiale medier for informasjon om flere spennende eventer og tilbud i tiden fremover.

For informasjon om Kathrine Nørgårds kommende høstkolleksjon, vennligst kontakt Sales Manager Karina Eidem. Kontaktinformasjon: e-post; [email protected] eller telefon; +47 406 48 991.




"Den norske klesdesigneren Kathrine Nørgård ble uteksaminert fra den anerkjente og internasjonale moteskolen ESMOD Oslo i 2008 som Designer og Modellør. I 2010 lanserte Kathrine hennes merkevare ‘Kathrine Nørgård’ og designet og solgte eksklusive kjoler i egen butikk på Frogner i Oslo.Kathrine har designet antrekk for mange kjente norske kvinner, blant annet Kathrine Sørland, Ingeborg Heldal, Triana Iglesias, Cecilia Brækhus, Hanne Sørvåg, Laila Madsø, Linda Johansen, Julianne Nygård, Denise Peterson Ringnes, Silje Sandmæl og Tone Damli. Hennes feminine og elegante kreasjoner vises ofte på den røde løperen, og har blitt omtalt i flere motemagasiner og på TV."
Adresse: Strandgaten 54, 5004 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 4791532275
on.dragronenirhtak@tsop
By: Bergen
Rute: Strandgaten 54
Postnummer: 5004


Nærliggende lignende selskaper
Susan Fosse Susan Fosse 411 meter Butikk med norske varer på Bryggen. Kan være trangt når mye turister.
Color Vision Color Vision 454 meter Welcome to the feminine, modern and vintage-inspired world of Color Vision, a Norwegi...
Oasis Bergen Oasis Bergen 886 meter Telegrafen 483 27 783 / 09-20(18) Lagunen 483 27 785 / 10-21(18) Studentrabatt 1...
BelleSkredderi BelleSkredderi 4 km 1. kjempe hyggelig skredder 2. Top service Rask og flink 3. 100 % kvalitet på arbeide...
Gymkids Gymkids 4 km Fantastisk gode tights, bare elsker de! Sports Bh kan også anbefales, gir god støtte ...
Sokkis Sokkis 5 km Vi jobber for at man skal få litt mer tid til det man virkelig brenner for. Sokkesort...
GorillazPrints GorillazPrints 8 km Veldig profesjonell trykkeriet. Fikk god veiledning fra Terje Eliassen. Han skjønte h...
ZANEVISION ZANEVISION 8 km ZaneVision er mer enn bare et annet nytt fitnessklessmerke. Vi er en visjon og en del...
Helseuniform Helseuniform 11 km Helseuniformer
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler