facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kattnakken

Kattnakken

Info

Vil du ha glade, varme og tørre utebarn?

Historie

Bak det norske klesmerket for barn, Kattnakken, finner vi, Silje Vatne Ersland – norsk gründer, fotograf og designer. Produktspesialist på design av barneklær, hovedsakelig uteklær.

Silje har vært produktutvikler for flere anerkjente aktører som b.l.a. Troll Company, Reflex og Ugly Children’s Clothing. Hun har over 10 års erfaring med produksjon, design og videreutvikling av barneklær.

Siljes motto er: “Barn skal ha det gøy i klær jeg har designet”

”Produktene fra Kattnakken er designet på barnas premisser og et løfte om å lage klær barn vil trives i. Klærne er behagelige og lette å være aktive i, de skal ikke hindre barnet i dets utfoldelse og lek.”
Dette er Kattnakkens filosofi, og her er det virkelig tenkt på alt, ikke nok med at plaggene er laget i godt uttestede kvalitet, men det er også utstyrt med alt av tekniske og funksjonelle løsninger som skal til. For å si det enkelt: Det er lett å se at dette er noe designeren kan og har gjort før.

Navnet:
Kattnakken er et fjell som strekker seg 724 meter opp mot himmelen, ute mot havet i vest, på øya Stord, der gründeren er fra.

Katten, et selvstendig dyr som er nysgjerrig, leken, smidig, har ni liv og lander alltid på bena. Den elsker å utforske og gå på eventyr.

Fjellet, hurtige væromslag, utfordringer, kulde, regn, snø og is, men også sol og seier. Fjellet utfordrer oss både fysisk og mentalt,å bestige et fjell er ikke alltid ensbetydende med å gå opp et fjell. Og er det ikke det barn gjør i deres utvikling?
Et barn mestrer nye oppgaver og lærer noe nytt hele tiden. De bestiger små fjelltopper hver dag, er nysgjerrige og lekne akkurat som katten.

Adresse: Ringveien 24, 5412 Stord Island, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 45670092
By: Stord Island
Rute: Ringveien 24
Postnummer: 5412



relaterte søk: kattnakken regnsett, kattnakken regntøy salg, kattnakken regndress, kattnakken vinterforet regndress, kattnakken vinterdress, kattnakken stord, kattnakken ulldress, kattnakken foret regndress
Nærliggende lignende selskaper
Lille Mei Lille Mei 345 meter Kanon service. Godt utvalg og ofte gode tilbud
Handmade by Hege Handmade by Hege 480 meter Her kan du kjøpe unike klær som jeg syr. Jeg syr til store og små. Litt til babybornd...
VERO MODA Stord VERO MODA Stord 3 km Velkommen til den offisielle Facebook-sida til VERO MODA Stord.
Huldrafjell Huldrafjell 3 km Vi designar og syr økologiske barneklede i vår vesle syfabrikk på Stord. Kleda lagar ...
G.Irgens G.Irgens 3 km Veldig deilig ansatte, og enormt bra utvalg. Beste opplevelsen i mitt liv
G.Irgens G.Irgens 3 km Veldig deilig ansatte, og enormt bra utvalg. Beste opplevelsen i mitt liv
Anmeldelser
Fin det går en bilvei opp som privatpersoner kan spasere opp. Det var fremdeles snø den siste halvdelen, men ein fin tur, og en fantastisk utsikt over sundhordlands bassenget
Flott utsikt og fin tur opp.
Flott plass og fin utsikt!
Flott utsikt nordover mot Bergen, østover mot Hardanger og sørover mot Haugalandet.
Flotte plass med fantastiske utsikt, og ikkje langt å gå bort til Stovegolvet
Heilt fantastisk!
Oversatt av Google Flott utsikt, ruten krever ikke veien til toppen av tårnene. En stor parkeringsplass anbefales. Original Super widoki ,trasa nie wymagająca droga na sam szczyt pod wieże. Duży parking polecam.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Kattnakken med offentlig transport


Hornelandsvegen nord 280 meter
676
Heiane Storsenter 370 meter
676
Utbygda grendahus 380 meter
676
Heiane 400 meter
554
559
620
654
671
673
700
NW400
Kårevik nord 420 meter
676

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler