facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kebab House og Grill V/carlos Salman

Kebab House og Grill V/carlos Salman
"Kebab House i Notodden med byens beste matt. Kebab House har været i drift siden 1995 for familie og unge. Vi tilbyder Kebab,Pita,Ruller, kylling, Pizza og Hamburger etc......Vi håper på at se deg i Kebab House i Notodden"
Adresse: Storgata 25 , Notodden 3674, NO
Telefonnummer: 35 02 24 00
By: Notodden
Rute: Storgata 25
Postnummer: 3674


Anmeldelser
Første gang jeg har blitt begeistret nok over en kebab-sjappe til å legge igjen en anmeldelse! Supertrivelig betjening og hjemmelagde pitabrød og lefser til kebab. Den sterke sausen kunne vært sterkere, men ellers var 4 av 4 mottakere av maten veldig fornøyde :
Dette er stedet for en ekte syrisk kebab eller falafel opplevelse. Det er dog ikke et fastfood sted, noe som er positivt i min verden. Maten grilles på kull og alt er laget fra bunn. I kebaben er det god lammekjøttdeig og falafelen er saftig. Anbefales!
Utrolig god mat, hjemmelagde pitabrød. God service, kort ventetid, rent og ryddig. Å brukte tiden mellom kundene på å vaske, rydde, sprite og preppe råvarer.
Glimrende service, og uten tvil Notoddens beste kebab.
God service ,veldig god mat og trivelige lokale
10 av 10 no cap
Oversatt av Google Den desidert beste kebaben til Notodden. Det er ingen konkurranse. Kjøttet er deilig, og det hjemmelagde brødet er fantastisk. Eieren er også veldig snill og vennlig. Ikke gå til en annen kebab lenger! Original By far the best kebab of Notodden. There is no competition. The meat is delicious, and the homemade bread is fantastic. The owner is very kind and friendly too. Please do no go to another kebab anymore!
Oversatt av Google Veldig fin kebab! En av de beste jeg noen gang har prøvd. Tjenesten var fantastisk, vi ble møtt av en hyggelig mann som ga oss akkurat det vi ønsket, og han sørget for at vi likte maten. Vil anbefale!! Original Very nice kebab! One of the best I have ever tried. The service was amazing, we were greeted by a nice man who gave us exactly what we wanted and he made sure we liked the food. Would recommend!!
Oversatt av Google Beste mat og beste arbeidere!!! Original Best food and best workers!!!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kebab House og Grill V/carlos Salman.

Notodden restauranter

åpningstider, plassering. Storgata 25 kart bykart, satellitt visning. Kebab House og Grill V/carlos Salman adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kebab House og Grill V/carlos Salman. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kebab House og Grill V/carlos Salman med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Cafe Felicia By Marianne Marianne Kleiva Cafe Felicia By Marianne Marianne Kleiva 29 meter En koselig og innbydende café, med kjempegod mat og hyggelig vertskap.
Storgata 38 Storgata 38 146 meter
Topp Kebab Topp Kebab 146 meter Makan til sur betjening skal man lete lenge etter. Når man nærmest blir skjelt fordi ...
Martin Chalaby Martin Chalaby 146 meter
Sac Drift Sac Drift 146 meter
Anna Kiosken Anna Kiosken 425 meter
Bellman Pub Bellman Pub 609 meter Flott pub ofte med live musikk, og veldig hyggelig personalet, topp stemning.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler