facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kennel Hvittingen

Kennel Hvittingen

Info

Vi er ett lite schäferopdrett i Hvittingfoss

Historie

Kennel Hvittingen er et lite oppdrett basert i Hvittingfoss, sør i Kongsberg kommune. Vi har og avler på schäfer. Nå har vi to hunder, Janeva's Julia og Bella av Quantos, hundene lever i og med familien til daglig. Vi satser på gemytt og helse men det er også viktig for oss å avle på gode rasetypiske hunder.

Vi plamlegger og håper på ny parring rundt januar 2014. Ved tidlig inngått avtale om kjøp/foravtale kan vi tilby ekstra gode betingelser og mulighet til å følge opp valpen din.



"Oppdrett av Schäferhund.Kennel Hvittingen har for tiden ikke kull, men driver trening og veiledning til hundeeiere som har fått problemer med hunden sin. Har erfaring med de fleste raser, men schäferhund og Golden Retriever er rasene vi har mest erfaring med. Innehaver av Kennel Hvittingen Bjørn har og drøyt 30 års erfaring med omplasserings/"problem" hunder.Schæferhunden som den kalles på norsk er en allsidig og robust rase. Den har et vinnende vesen, er førerorientert og lojal."
Adresse: Haugen 32, 3647 Hvittingfoss
Telefonnummer: 40480647
on.negnittivh@tsop
By: Hvittingfoss
Rute: Haugen 32
Postnummer: 3647


Nærliggende lignende selskaper
Walking Strong Staffordshire Bull Terriers Walking Strong Staffordshire Bull Terriers 2 km Staffordshire Bull Terrier owners & breeder in Norway
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler