facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kennel Keelco

Kennel Keelco

Info

Kennel Keelco består av: Siluna's Exellente Kathja (Kathja), Aire Alpha Flo Rida (Giulia), Airestrike Meidan Magnolia (Ronja), Keelco's Fantasitc Jolene og Keelco’s Fantastic Chili (Chili)

Historie

Mine valper/hunder vokser opp i mitt hjem de blir sosialisert fra fødselen av. De voksne hundene går sammen med valpene og vi har mye besøk av både barn og voksne.

Jeg vektlegger godt gemytt og temperament, gode pelser og selvfølgelig riktig størrelse/utseende i henhold til rasestandard.
Jeg er nøye med å bruke avlshunder som er HD-frie og premiert.

Adresse: Bøgata 60, 3114 Tønsberg, Norway
Telefonnummer: +47 41902858
By: Tønsberg
Rute: Bøgata 60
Postnummer: 3114


åpningstider

Mandag: 09:00 - 22:00
Tirsdag: 09:00 - 22:00
Onsdag: 09:00 - 22:00
Torsdag: 09:00 - 22:00
Fredag: 09:00 - 22:00
Lørdag: 09:00 - 22:00
Søndag: 09:00 - 22:00

Nærliggende lignende selskaper
Stald Shamigo Stald Shamigo 20 km Shamigos Kaninstall eies av Anna Katrine Husted. Oppdrett av kaniner til Hopping.
Anmeldelser
Fantastisk sted, hentet en meget glad og fornøyd Storm i dag som har vært der i 2 døgn da vi var på fotball cup i Tønsberg. Hyggelige ansatte , nydelig plass og store uteområder som må være en drøm for hunder å få løpe rundt på. Vi hadde egentlig bare booket 1,5 dag, men det var ingen problem å få forlenget da det ble flere og seinere fotballkamper enn det vi trodde. Virkelig et sted å anbefale, han har hatt det godt der , og vi booker gjerne Storm inn der flere ganger. Mvh Kjerstin, Eirik og Storm
Leverte nettopp 5 Alaska husky der. Henta di på Dønna i Nordland. Hundene ble profft mottatt og de som jobber der viser at de kan tingene sine. Oppå det en fantastisk bygningsmasse og uteområde til dyra.
Passer ikke for hunder som bjeffer. Vi måtte hente hunden vår etter ca 5 timer, etter levering. De var fullt klar over at han bjeffet og at han ikke likte å være alene.
Hunden min ELSKER å være her, vil nesten ikke hjem igjen Utrolig dyktige og hyggelige folk, hundene får uvurderlig sosialisering og trygge, store plasser å leke og løpe på.
Fikk hjem en lykkelig hund, luktet ikke typisk kennel, hadde spist godt og kost seg på fantastiske uteområder
Dyktige og snille ansatte som er genuint opptatt av hunder. Vet med 100% at mine hunder alltid har det bra her. Anbefales!
Flott sted med erfarne mennesker som gjør alt for at hundene skal trives mest mulig. Det er store inngjerdede uteområder som gjør at hundene kan løpe fritt lenge.
Flott opplevelse for dyra, Leo og Felix digger uteparken! Perfekt for 2 vannglade retrievere
Utrolig flinke og profesjonelle! Kan sterkt anbefalles
Stor flott naturtomt på ca 25 mål som både hund og eier bare kan slappe av, og hunden kan utforske område uten noen problemer , trygge låser på portene...alt er flott organisert....
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler