facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kennel Stetinden

Info

Oppdrett av gordonsetter.
Dressur, kurs.
Guiding diverse jakt, og friluftsliv.
Kennel Stetinden det perfekte valg for krevende jakt.

Historie

Kennel Stetinden's mål er å avle frem jakthunder av høy klasse.
Nervesterke hunder med godt gemytt, helse og ekstriør. Hundene skal være i stand til å jakte flere dager i strekk med stor intensitet og skal være gode representanter for rasen og kennelen.
Kennel stetinden følger Norsk Kennel Klub `s etiske retningslinjer for hundeavl samt gjeldende regler for Norsk Gordonsetter klubb.
Som kjøper av hund fra kennel stetinden vil du få god hjelp og støtte. Du vil oppleve kennelen som ærlig og med stor omtanke for deg og din hund.
Kvalitet framfor kvantitet.
Hos Kennel Stetinden er hund og eier i fokus!

Atle Steinbakk som eier og driver Kennel Stetinden, er opprinnelig fra Svolvær i Lofoten, bor nå i Ballangen.
Har drevet med fuglehunder siden 1989. Er jegerprøve instruktør. Skyte instruktør militært og sivilt. Har også erfaring som hundefører i Forsvaret. Holder dressurkurs og temakvelder hund jevnlig.
"Jeg er jeger på heltid, når jeg sier jeger på heltid er det for det ikke går en dag uten at jeg tenker på jakt eller er på en eller annen form for jakt.
Ingen i min nærmeste familie har drevet med jakt foruten min oldefar, han skulle vist nok være god med både våpen og fiskestang.
Så min interesse for jakt startet med min barndomskompis som hadde en far som drev med jakt og fiske.
Her kunne jeg fortalt mange artige og gode historier fra den tiden vi var veldig unge men jeg tror jeg skal la være…
Når vi ble gamle nok ble jegerprøve tatt og mange opplevelsesrike turer fulgte.
I en periode på 90 tallet drev jeg også med rypeoppdrett.
Det var dårlig med ryper i Lofoten, flere år på rad.
Da fikk unge Atle en lysende ide om å øke bestanden av ryper. Det sto ikke på lysten den gang som nå, på å få til noe.
Mye tid og penger ble brukt i ca 2,5 år.
Ja ja.... For å gjøre en lang historie kort, det var int og lærerikt men kom til slutt frem til at det er nok best å ikke tukle med naturen, den greier seg best på egen hånd...
Min første erfaring med hund fikk jeg da mine foreldre anskaffet seg en golden retriever, jeg var vel rundt 6 år da.
Som 16 åring kjøpte jeg meg min første fuglehund. En gordonsetter hann som jeg da oppfattet som veldig stri av seg og vanskelig å få til. Etter hund nr 2, forsto jeg at det skyltes min uerfarenhet på den tiden, det var nok min første hund som gjorde det slik at jeg fikk interesse for å forstå hundens verden og dens språk.
Helt i begynnelsen av nittitallet var jeg med på mange forskjellige dressurkurs med blandete erfaringer og begynte også å delta på jaktprøver og utstillinger. Siden den gang har jeg hatt mange hunder i eget eie og trent godt over hundre andre hunder.
Jeg har hatt mest gordonsettere, men er ikke bare opptatt av denne rasen. Jeg setter stor pris på de ulike kvaliteter og egenskaper de forskjellige hundene har, så noen rasefanatiker er jeg ikke.
Det viktigste er at man har en god hund å jakte med!!
Johan B Steen sine bøker har vært sengelektyre for meg siden jeg startet med jakt og han har vært som en inspirator å regne opp i gjennom årene for meg.
Så når jeg skriver artikler og driver med dressur av hunder er det vanskelig å gå utenom han og hans metoder, jeg har fått tillatelse av Johan B Steen, til å bruke hans litteratur i mine artikler og arbeid med dressur av hunder."

Adresse: 8540 Ballangen
Telefonnummer: 977 30 459
ten.nednitets@elta
By: Ballangen
Postnummer: 8540


Nærliggende lignende selskaper
Spræk A S Spræk A S 2 km Aqua HIIT er en balanse- og styrketrening på flytende brett i vann, i takt til musikk...
Northern Lights Centre Northern Lights Centre 2 km You have found your way to the end of the road at the end of the world. Welcome to th...
Frostisen RBD Frostisen RBD 2 km Frostisen reinbeitedistrikt. Holder til i Ballangen kommune. Vi er også på instagram:...
Ballangen Energi avd butikk Mx-sport Ballangen Energi avd butikk Mx-sport 2 km Hær stillte en kunnskapsrik dame opp og fortalte meg om feller, nye bindinger for ski...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler