facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kent Maskin AS

Kent Maskin AS

Info

Hovedsakelig transport og kran i hele Norden.

Historie

Med over 30 års erfaring i Kranbilbransjen er vi blant “tungvekterne” i vårt distrikt. Vi dekker ditt transportbehov over hele Norge/Norden, nær sagt hva det måtte være -stort eller smått.

Hos oss finner du som kunde den erfaringen og kunnskapen som kreves for at dine ønsker og behov skal bli en så hyggelig og smertefri opplevelse som mulig.



"Kent Nørgård har over 40 års erfaring i transportfaget. Junior i firma er også norgesmester i transportfaget. Vi tar det meste innen kran transport. Begge har fagbrev."
Adresse: Gamle Sørlandske 100, 3074 Sande, Vestfold
Telefonnummer: 90972222
on.narktnek@tnek
By: Sande
Rute: Gamle Sørlandske 100
Postnummer: 3074


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kent Maskin AS.

Sande gods- og fraktselskap

åpningstider, plassering. Gamle Sørlandske 100 kart bykart, satellitt visning. Kent Maskin AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kent Maskin AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kent Maskin AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Nistad Transport Nistad Transport 306 km Super service og løysingorienter.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler