facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Økern Bilauksjon

Adresse: Frydenbergveien 48 , Oslo 0575, NO
Telefonnummer: 22 22 56 56
By: Oslo
Rute: Frydenbergveien 48
Postnummer: 0575


åpningstider

Mandag: 09:00-18:00
Tirsdag: 09:00-18:00
Onsdag: 09:00-18:00
Torsdag: 09:00-18:00
Fredag: 09:00-17:00
Lørdag: 11:00-15:00


relaterte søk: økern bilauksjon erfaring, bilauksjon vestfold, nettauksjon bilauksjon, oslo bilauksjon svindel, tom økern bilauksjon, bilauksjon askim, bilauksjon norge, bilauksjon bergen
Anmeldelser
Meget dårlig ‘bilforretning’. Beklager lang tekst men anbefaler ikke å kjøpe av disse. Skulle kjøpe bruktbil som så hel og fin ut på bilder og som hadde en girkasse de hadde beskrevet som ‘litt slitt’, jeg la inn bud på daværende pris og ventet. Jeg hadde lagt inn noen tusen mer i maksbud så den kunne forhøyes automatisk. Etter noen dager ble jeg kontaktet av Økern Bilauksjon og de sa hvis jeg forhøyet budet mitt noen tusen var bilen min dette hadde da blitt det jeg la inn som maksbud + noen tusen. Jeg takket nei og sa jeg ikke ville legge i noe mer penger. Litt senere fikk jeg bekreftelse på at jeg hadde kjøpt bilen selvom jeg aldri la inn noe høyere bud, noe jeg synes virket rart. Jeg ba om budlogg så jeg kunne få bekreftelse på at det faktisk var en annen person som hadde lagt inn bud, men de nektet og mente det gikk mot personvern. Jeg trakk meg da fra kjøpet og etter noen dager fikk jeg en faktura på 10280,-. Den kom siden jeg trakk meg fra kjøpet. Jeg kontaktet de så igjen og sa jeg kunne gjerne kjøpe bilen, men jeg ville ha budloggen først, noe jeg fortsatt ikke fikk. Etter mye frem og tilbake gikk jeg med på å kjøpe bilen for å slippe faktura, så jeg fløy ned til Oslo fra Bergen en dag og skulle kjøre hele dagen hjem igjen. Jeg kom meg frem og bilen så fin ut som på bildene, alt gikk fint og jeg begynte å kjøre. Etter ca. 10 min begynte bilen å hakke og humpe mye, den ruste seg mye og ville ikke gire den var automatgir. Den fikk også oljelampe og motorlampe. Jeg begynte å kjøre tilbake og noen minutt senere stod jeg fast i trafikken heldigvis rett etter å ha kjørt av motorveien. Jeg ringte de og de sa de kom etterhvert. Til slutt fikk jeg bilen i drive igjen og fikk kjørt til de. Da jeg kom fikk jeg vite at de ikke hadde prøvekjørt bilen selvom de hadde tatt test av bilen men de hadde likevel skrevet at den var ‘litt slitt’. Jeg kom meg etterhvert tilbake til flyplassen og fløy hjem samme kveld. Jeg brukte dermed flere tusener på flytur frem og tilbake og bensinpenger tilogfra flyplassen+ taxipenger. Fikk etter mye unnskyldninger tilbake litt av pengene. Anbefaler ikke å kjøpe noe som helst bil fra disse. De oppfører seg som de nettopp har startet opp selvom de skryter av mer enn 30 år i drift. Bilforretning på amatørnivå. Håper ikke du går på samme smell som meg. Hilsen Lasse
Jeg har kjøpt en Kia Sportage fra Økern Bilauksjon. Bilen jeg mottok hadde feil som krever reparasjoner til en verdi av 18-19 000 kr, noe som ikke ble opplyst i tilstandsrapporten. Vi avtalte at selgeren skulle skaffe reservedeler, men jeg har ikke mottatt disse til tross for påstander om at de er sendt. Har ringt og purret flere ganger på de. Dette etterlater meg med inntrykket av at dette selskapet ikke er til å stole på. Mitt råd er å holde seg unna.
Har jo kjøpt helt ny bil på økern bilaksjøn kan ikke si noe om brukte biler men han ga meg 14000 i rabatt når han fikk vite at jeg skulle gifte meg om noen få dager så bare positivt for min del.
God service,sendt forespørsel ble kontaktet umiddelbart
Hold deg langt unna. Her blir du lurt av gjerrige latsabber
Fungerer veldig bra. Har fått Økern bilauksjon til å selge 2 biler for meg, den siste for noen uker siden. Er fornøyd med både service og oppnådd pris. Og oppgjøret var som det skulle.
Veldig uproffesjonelt selskap. De oppgir i salgsannonse at de har tilstandsrapport på bilen - Jeg etterspør denne samt. status på lakken og dekkene til bilen for å være sikker før ett eventuelt kjøp da jeg bor ett stykke unna. Eneste jeg får til svar på mailhenvendelsen er "Hei, nybilgaranti :-" Når jeg da etterspør tilstandsrapport igjen blir jeg ringt og får beskjed om at jeg må være den eneste i Norge som bryr meg om sånt. De kunne da si at nærmeste tilstandsrapport de hadde var service fra 10 måneder tilbake hvor de tilsynelatende hadde fått beskjed om at den var i tipp topp stand - og at de hadde lastet opp 50 bilder i annonsen som burde være tilstrekkelig.
STYR UNNA denne forhandleren. Alle bilene dems blir "testet" og alle bilene er i "god stand". Kjøpte en bil fra dem som var langt ifra det som sto i testen dems. Klagde mye på diverse ting og fikk masse useriøse svar. Lite hjelpsomme. Eieren er sleip og uærlig kar. Heldigvis fikk jeg hevet kjøpet av bilen, men det var ikke uten gode argumenter, uten mas og en del meldinger. Anbefaler virkelig ikke å kjøpe bil herifra med mindre man får en super super billig pris. Sjekk bilen nøye om du skal kjøpe herifra. Alt fra elektronikk, motor og karosseri. Annonsene opplyser ikke alle feil og de prøver å lure seg unna. Er du en som ikke kan bil så blir du lett lurt her.
styr dere unna , har handler det om å lure folk, særlig hvis du ikke kan bil. Tilstands rapport de leverer med bilene er bare tull. de solgte meg en BMW som skulle vært i fin stand ut fra tilstands rapport ,men mange feil før det har gått en måneder, de nekter å hjelpe.utrolige uprofesjonelle .nå er dessverre bilen blitt kastet og jeg har tapt alle pengene.
Hadde ikke dette vært en bedrift jeg har hørt om tidligere så hadde jeg vurdert å anmelde bedriften for mistanke om svindel. Jeg leverte en bruktbil for mulig salg. Det tok fire måneder før de ansatte kommer med en tilbakemelding om bilens tilstand. Deres "forsvar" til at det ikke har blitt gjort noe tidligere er mengder snø. Får senere vite at de allerede to måneder tidligere, uten å informere eller diskutere med eier, har meldt bilen til vraking. Videre får jeg beskjed av deres "økonomiansvarlig" at eneste måten deres samarbeidspartner kan utbetale vrakpant til meg er hvis jeg sender en kopi av legitimasjon og kontonummer. Hun KREVER at dette er begge sider av bankkortet. Jeg forsøker å forklare at bankkortet mitt IKKE har bilde og er således ikke gyldig som legitimasjon. Da jeg tilbyr å sende inn kontonummer og annen gyldig legitimasjon får jeg beskjed om at de ikke er interessert i å hjelpe meg, og at jeg heller bare får ordne det selv. Hold dere unna!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Økern Bilauksjon.

Oslo bilindustri

åpningstider, plassering. Frydenbergveien 48 kart bykart, satellitt visning. Økern Bilauksjon adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Økern Bilauksjon. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Økern Bilauksjon med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler