facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for KICKS

"KICKS er Nordens ledende skjønnhetskjede og tilbyr et helhetskonsept innenfor makeup, duft, hudpleie og hårpleie. Med utdannede skjønnhetseksperter i 250 butikker i Sverige, Norge og Finland og en moderne omnikanalsløsning, der fysisk butikk og e-handel er integrert, tilbyr KICKS personlige og inspirerende skjønnhetstjenester og rundt 25 000 produkter fra 300 varemerker.Det er utdannede makeupartister og hudpleiere som arbeider hos KICKS. Alt for at du skal få den beste hjelpen når du handler."
Adresse: Stormoa, 6018 Ålesund, Norway
Telefonnummer: 33 22 10 18
By: Ålesund
Rute: Stormoa
Postnummer: 6018


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: KICKS Moa Nord, Kicks Kuben, KICKS Storo Storsenter, Kicks Moss AMFI, KICKS amfi madla, KICKS CC Drammen, Parfyme butikker, Parfymeri Grünerløkka
Nærliggende lignende selskaper
VITA VITA 186 meter Godt utvalg. Veldig serviceinnstilt betjening.
KICKS KICKS 345 meter Betalte 450kr for sminketjenester, som skulle være en "luksuriøs festmakeup"...
VITA VITA 10 km Godt utvalg. Veldig serviceinnstilt betjening.
Anmeldelser
Betalte 450kr for sminketjenester, som skulle være en "luksuriøs festmakeup" ifølge kicks sine hjemmesider. De brukte testerne i butikken til å sminke med, og kunne hverken legge eyeliner eller sette på vipper. Brukte ikke primer eller setting-spray. Måtte fjerne sminken og legge ny selv når jeg kom hjem. Dro tilbake for å klage, og fikk da beskjed om at det ikke var "fornøydgaranti".
En rekke dårlige opplevelser der "profesjonell" sminkør gjør en utrolig dårlig jobb. Alt fra sluttproduktet til interaksjonen var verdig 0 stjerner. Klaget i etterkant, men ble møtt av en utrolig kjip og lite forståelsesfull manager. Anbefaler virkelig ikke å betale disse menneskene for å sminke deg "profesjonelt".
Ypperlig service
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler