facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kilden Brygge

Kilden Brygge

Info

Kilden Brygge er en restaurant ved sjøen på sunnmøre like utenfor Ålesund.
Her serverer vi god mat og har alle rettigheter.
Livemusikk hver helg
Aldersgrense 20 år Fredag og Lørdag etter 22.00

Adresse: Kongshaugstranda 9, 6037 Ålesund, Norway
Telefonnummer: 91530543 / 46888529
on.eggyrbnedlik@liam
By: Ålesund
Rute: Kongshaugstranda 9
Postnummer: 6037



relaterte søk: kilden brygge meny, kilden vegsund meny, kilden brygge åpningstider, kilden ålesund, kilden brygge ålesund, rorbua vegsund meny, kilden brygge vegsund, kilen brygge restaurant as
Anmeldelser
Hyggelig betjening, og har erfaring med at det har vært god mat fra á la carte meny. Søndagsbuffét på morsdag var ikke verdt pengene. Kom klokka 17, da bar maten preg av å ha stått fremme lenge. Full pris for inntørka restemat. Vi kommer tilbake, men da må det bli á la carte neste gang.
Ble med en gjeng på julebord. Så prisene for meny, men ikke for julebuffé. Så etter prisen, men fikk ikke øye på den. Ble overrasket over prisen da jeg skulle betale. Regningen min var på 495,- pluss drikke. Så bra var ikke maten, at det forsvarte 495,- På kassen var måltidet slutt inn som "diverse".
Godt vertskap. Flott lokasjon nesten under ei bro. Store porsjoner og maten blir servert raskt på bordet. Meget bra smak på julematen vi fikk servert. Anbefaler virkelig denne restauranten.
Koselig lite sted med vennlig betjening. Enkel meny, men gode priser og bra porsjoner. Stort sett god mat.
Lun og god atmosfære,god mat og en grei plass til firmafester og div tilstelninger.
Kjempe hyggelig fin atmosfære og god mat
Veldi bra lokale og service, også muligheter for å legge til med båt.
Var der i 85 års dag og det var veldig god mat! * Og flott lokale!
Hyggelig avslappende atmosfæren, velegnet for å ta med barna.
Utkantpub med litt for dårlig utvalg i øl
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kilden Brygge. Kongshaugstranda 9 kart bykart, satellitt visning. Kilden Brygge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kilden Brygge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kilden Brygge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler