facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kildevangen Behandlingssenter

Kildevangen Behandlingssenter

Info

Kildevangen Behandlingssenter.
Et lite sted med et stort hjerte!
Behandling av ALKOHOLPROBLEMER, pilleavhengighet, rusproblemer og utbrenthet. Anonymt.

Historie

Kildevangen er et livssynsnøytralt behandlingssenter. Vi er ikke tilknyttet noen organisasjon. Når du kommer til Kildevangen vil du føle at du er del av en liten gruppe og ikke en stor forsamling. Vi er Norges minste 12 trinns klinikk. Vi er også den eneste 12 trinns klinikken i Norge som tilbyr individuell terapi som en del av behandlingen for alle klienter. Andre klinikker som hevder de har individuell veiledning har en fast kontaktperson å henvende seg til. Vi har minimum 2 timer pr uke med individuell terapi hvor terapeuten følger deg gjennom hele oppholdet.
Historie
Kildevangen ble bygget i 1978. Kildevangen ligger ved porten av Totenåsen med praktfull utsikt over Totenbygdene, helt til Synfjellet.
Klientgruppe
Kildevangen Behandlingssenter tar imot klienter som sliter med alkoholproblemer og utbrenthet, samt deres pårørende. Kildevangen har ikke avtale med det offentlige helsevesenet, og det er i hovedsak klientene selv eller deres arbeidsgivere som betaler for behandlingsoppholdet. Tilbudet på Kildevangen er også godt tilrettelagt for profilerte personer
Standard
Kildevangen er et behandlingssenter med høy standard. I tillegg til klientrom finnes det blant annet stor spisesal, TV-stue, peisstue, foredragssal, samtalerom, badstue samt tilgang til treningskort på Toten treningssenter ( www.totentreningssenter.no )
Kapasitet
Vi har totalt 13 døgnplasser.
Besøk
Besøk til Kildevangen kun etter avtale med klinikken.
Annen nyttig informasjon
Private dyr under oppholdet er ikke tillatt på Kildevangen. Det er ikke anledning til å ta med egen TV. Klinikken har avtale med treningssenter. Tilbud om massasje 2 ganger pr mnd på klinikken.
Veibeskrivelse
Kildevangen ligger på Skreia i Oppland fylke, ca. en times bilkjøring nord for Gardermoen. Det er bussforbindelse fra Oslo, Gardermoen, Lillehammer, Hamar og Gjøvik. Vi henter på buss-holdeplassen i Skreia sentrum, ca. 5 km. fra Kildevangen. Hvis du kjører, kan du kjøre R33 til Skreia (fra Minnesund: Skilt mot Gjøvik; i Gjøvik: Skilt mot Minnesund).Ta av i Skreia sentrum ved Hydro Texaco, veiskilt til Torseter og Skjeppsjøen. Følg denne veien ca. 4 km til skilt mot Kildevangen, da er det ca 1 km igjen.

Adresse: Kongevegen 75, 2848 Skreia
Telefonnummer: 61162800
on.negnavedlik@tfird
By: Skreia
Rute: Kongevegen 75
Postnummer: 2848


åpningstider

Mandag: 00:00 - 23:59
Tirsdag: 00:00 - 23:59
Onsdag: 00:00 - 23:59
Torsdag: 00:00 - 23:59
Fredag: 00:00 - 23:59
Lørdag: 00:00 - 23:59
Søndag: 00:00 - 23:59


relaterte søk: kildevangen behandlingssenter pris, behandlingssenter alkohol, kildevangen test, behandlingssenter for alkoholikere, kildevangen underslag, vangseter erfaringer, hva koster opphold på kildevangen, vangseter pris
Anmeldelser
Dyktige fagpersoner som alltid stiller opp, og som virkelig bryr seg for å hjelpe sine klienter til en bedre hverdag! Som de skriver selv "Et lite sted med et stort hjerte!"
Lite, koselig, ikke utlevering i grupper, individuell behandling.
Dette er et lite sted med et stort hjerte
Kjempeplass
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Kildevangen Behandlingssenter med offentlig transport


Skreia 100 meter
400
401
438
440
443
445
Peter Aas 150 meter
400
401
445
Peter Aas 170 meter
Peter Aas 180 meter
400
401
438
445
Totenvegen/Skolevegen 360 meter
400
401
438
440
443
445

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kildevangen Behandlingssenter.

Skreia bedrift

åpningstider, plassering. Kongevegen 75 kart bykart, satellitt visning. Kildevangen Behandlingssenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kildevangen Behandlingssenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kildevangen Behandlingssenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
System Beslag As System Beslag As 59 meter En svært liten butikk men sjefen og ansatte vite hva de driver med. Kjempe gode produ...
Landheim Landheim 164 meter Kompetente fagfolk som leverer kjempe kvalitet! Anbefales på det sterkeste
Toten Løkpakkeri As Toten Løkpakkeri As 2 km Toten Løkpakkeri AS og Balke gård. Produksjon og pakking av kål og løk.
Toten Zoo.Montasje Toten Zoo.Montasje 3 km Gjør utrolig bra arbeid, som ser livaktig ut og varer.
Tantestreker Tantestreker 3 km Tantestreker tar visjonen din ut av hodet og ned på papiret, inn i boka eller opp på ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler